Ben kadını beğeniyorum. Tanımayanlar için Avengers Filmde Scarlet Witch rolünü oynuyor. Size göre nasıl bir kadın? 

Bence de çok güzel kadın filmi izlerken çok dikat cekiciydi
Aynen 👌👍❤
Güzel. Scarlet Witch olarak da rolünün hakkını veriyor.
Aynen. Bir kaç saat önce Infinity War ya baktım harbiden rolün hakkını verdi.
Evet son filmde de öyleydi. Bence Marvel evreninde daha da öne çıkarılması gereken bir karakter. Yetenekleri çok güzel ve güçlü bir meta.
Aynen. Umarım solo filmi çıkar. Mesela Black Widow um solo filmi çıkıyor umarım Scarlet Witch'in de çıkar.
Umarım ama sanmıyorum. Geriye dönük ele alınırsa belki olabilir ama Scarlet witch merkezli ve onun tek olacağı bir macera hayal edemedim pek.. Bildiğim kadarıyla Black Widow da o şekilde, maziyi konu alacak sanırım. Bir de quicksilver ölmeseydi belki ikili olarak ayrı film olabilirdi.
Kesin herkes geri döner. Black Widow ajan Nick Fury için çalışıyor yani filmi ajan filmi gibi birşey olabilir. Aynen ya quicksilver ölmeseydi.
Bence de herkes geri döner. O kadar kahramanı harcamazlar. Gelecek sene part 2 olacak. Zaman taşıyla veya bir şekilde geri dönerler.
Aynen
Cevap
11Cevap
Fazla değil sıradan bir güzel
Tamam
Bence gözleri güzel sadece
Gözleri gerçekten güzel
Guzel olsa ne olmasa ne.. tek kelime muhattap olabilecekmisin sanki.. gereksiz bir soru ve dusunce
Sg lan. Sanane istediğimi sorurum ve adam gibi yorum yapmayı beceremiyorsan yazma arkadaşım. Buarada Inglizcem iyi yani amerikaya gitsem konuşurum ;)
Tatlı bir suratı var, ama fiziği aman aman güzel değil.
Ben sadece Queen Elizabeth ve bizim 31 lik elizebethleri biliyorum
👏👏 iyi halt biliyorsun 👎👎. Soru ile alakasız bir cevap
Tanimiyorum yavrucum tanidigim tek elizebeth bunlar
Soru ile alakalı değil ama. Güzel mi?
Sorunu güzelce yanitladim, tanimayanlar icin giris yaptin... tanimiyorum.
Eyvallah
Gayet güzel
Aynen
Güzel
👍👌
Burun yapısı maykıl jeksına benzeten bir tek ben miyim? 😂
Ne alaka? Maykıl jeksin değil Michael Jackson
İki saat yazamadım vala. Bilmiorum burnu yapışık gibi. Karakter olarak şirin olabilir. Ellen programına katılmıştı bir kere chris evensla.
Bana yapışıkı gözükmüyor.
Bakış açısı. Eksilemeseniz iyiydi
O da benim bakış acığım ;)
Ne alaka? Hakaret etmediysem eksilemen yanlış. İyi bende seni engellerim bidaha sorularında görmemiş olurum. İyi vala hoşuna gitmedi mi eksile ne güzel ya😁 Hadi işine kardeş sana iyi hayaller
Sanada iyi hayaller
Yorumunu beğenmedim elbette dislike atarım
Güzel 😏
👍👌
Güsel
Çirkin değil.
Çirkin değilse güzel o zaman ;)
Seksi bir kadın harika
Güzelmiş beğendim
Ölürüm
Çok seviyorum Olsen
MCU daki en güzel kadın