Avengers filmi Türk yapımı olsaydı hangi karakterleri hangi oyuncular canlandırırdı?
Thor çok net Kıvanç Tatlıtuğ olurdu bence.

Thor çok net Kıvanç Tatlıtuğ olurdu bence.

ben thor olmak istiyorum zaten kilo alıyorum, rol için bunlar eheheheh diye bahane uydurabilirim ya çok güzel olur
Tony Stark öyyle kalsın da gerisini kim olursa olsun isterse Ajdar ı getirsinler bana farketmez ahsnsna
Bu videoda her şey açık :D
Sevgili İsmail,
Çin Lui de Adnan OKTAR olabilirdi
Cevap
9Cevap
Kıvanç thor diyecem çok klasik olacak. Zaten detayda yazmışsın şimdi farkettim yazarken.
Hulk u güreşçilerimizden birini yapardık.
Diğerlerine oyuncu bulamadım. O kadar oturmuş ki oyuncular yerine başkasını koyamıyoruz
Mert Fırat Iron Man olabilir Furkan Palalı Captain America Hulku Sarp Levendoğlu Black Widowu Beren Saat oynayabilir.
Diğerlerini bilmem de Robertin yerini kimse tutamaz😎😄
Thor Kıvanç Tatlıtuğ olur orda okey. Ama ıron man kimse olamaz canım robert downey jr ❤️
Bu aralar da hep böyle benzetmeler görüyorum geçen günde la case papelde türkiyede olsa kim oynardı diye görmüştüm nette
Iron Man kimse olmaz oldurtmam 😄 Ki zaten yok öyle birisi Robert tek 😁
Şu ok fırlatan adam çok geri planda kalmıyor mu ya gerçi çokda güzel bir karakter değil bence
Dr strange ali ihsan varol olucaktı fakat adam ben rol yapamam dedi iptal edildi sözleşme cnxşdlöclcşsçxçzçxçblcççxçsçcd
Dip not Iron Man ahmet kural olmazsa izlemem cmxöxlcöclşxşslvöbldşsşd
Riza baba scarlet johnson
Bunun videosu yapılmadımı
Tony stark da cem yılmaz 🙈
Canlandıramazlardı...
Kaptan America- Kerem Bursin
Demir Adam'ı kimse canlandıramaz, Robert tek <3
bilmiyorum
Bilmem izlemedim.
Selin Sezgin 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar