Yapımcıların 2-3 bölümde yer alacak olan İstanbul isimli oyuncu için, Nesrin Cavadzade‘yi tercih ettikleri belirtiliyor. İspanyolca bilen Cavadzade, daha önce Nacho Ruiperez’in, El Desentierro adlı filminde rol alarak gündeme gelmişti. Le Casse de Papel dizisinin 3.sezonu yayınlandığında Nesrin Cavadzade var mı yok mu anlayacağız.Nesrin Cavadzade La Casa De Papel
La Casa De Papel'in 3. sezon sürprizi, İstanbul karakterini Nesrin Cavadzade canlandıracak. Sizce başarılı olur mu?
El Profesor zeki bir insan ve kimi seçtiğini iyi biliyor anlaşılan. Le Casse de Papel 3.sezon yayınlandı biliyorsunuz. Nesrin Cavadzade 3.sezonda yoktu. Yapımcı da açıkladı zaten. Nesrin Cavadzade 3.sezonda olmayacak diye. Le Casse de Papel 3.sezon izle bak işte o zaman göreceksin dediklerimin doğru olduğunu.Nesrin Cavadzade, İstanbul karakteri olarak diziye katılsa efsane olurdu ama. Kendisini çok beğeniyorum. Çok iyi başarırdı kesinlikle. İlginç bir strateji...
Adamlar final yaptı. Darphane soydular, şimdi nereyi soyacaklar? Zaten paraları vardı niye soysunlar. Belki birinin çocuğu kaçırılır vs ama bence tadında bırakmalılardı
Bu kadina ana avrat sovesim var azeridir kendisi bununla ilgili sorunum yok ama gezide polise tas atip abd de polislerle sikisirken cekilen fotolarini biliyorum oyle bir vatan haini iste buda
Yanlis anlama olmasin azeriler canimiz cigerimizdir de bu kadinin yaptigi hainlikleri kabul edemiyorum Kendini ustun goren bir egoist oldugunuda soylemek mümkündür yaptigi aciklamari bir ara görmüştüm
tip olarak o diziye gidecebilecek en iyi karakter ve tecrübesi de öyle aynı zamanda yıllardır ilnçtir çok seksi buluyorum bu kadını çok garip bu tarzda başka bir kadını seksi bulmazken
En İyi Cevaplar