bizi ilgilendirmez ronaldoydu irinaydı bunların hiç bir yanı bize bizde onlara benzemeyiz şöhret olmuş ne inancı ede kültürü bizlere benzzemezbirde bunlara kafa yormanı anlamı yoktur bence her ikisinede allah hidayet nsi etsin derim
Bradley cooper hem sadık hem yakışıklı hem saygın şı ronaldo denilen herif bildiğin çingene bür fırlama. bir kadın o güzel kardeşim kılıklı herifi nasıl beğenebilir?
yanlıi yapmış ranaldo 32 öbürü 42 yaşında ranado yaş olarak daha genç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ronaldo buyudugu cıngene mahallesınde takılıp futbolcu olmasaydı kendi gıbı varoşlarla takılırdı ancak irina salaklık yaptıgını anladı bıraktı , su ronaldoyu begenen kızların mayası onun gıbı varoş
@Logwin 17 sene boyunca evli kaldım.., cinsel anlamda doyuramayıp üzerine 5 kez aldatan kocaya herşeye rağmen sadık kaldım... Yukarıda ki haram dedi diye... Şimdi boşanma aşamasındayız... Şükürler olsun.. Umarım bundan sonra sadık bir partner bulurum 🙏
valla bu konuda seni tebrik edemeyecem, aldatmak vijdan meselesi sana bir nefis verilmiş bu nefsi hak edene vermek günah değil 😉 unutma insanların sana nasıl davranması gerektiğine sen karar verirsin bence onun yaptığını yapıp ona soyleyecektin kısasa kısas.
@Logwin Benim hoşuma gitmeyen ya da asla onaylamadığım birşeyi karşı tarafa yaparsam kendimle çelişirim 😉 Bunların acısını yakında özgür bir bayan olarak çıkaracağım ✌🏼🙈
En İyi Cevaplar