Saçma geldi bana sonuçta bunu bastan biliyorlardı bence oyuncuyla yönetmen arasında çıkan başka bir problem olabilir..
https://youtu.be/LnLNHeBZ5PE
https://youtu.be/LnLNHeBZ5PE
Bence cinsel tercihi ile alakalı hangi yüzyılda yaşıyoruz yok abi ne alaka okadarda değil demeyin bu diziyi binlerce kişi izliyor her kafadan insan var ve nil hesabında kendi kimliğini saklamıyor e haliyle oyuncuların bu şekilde ön planda olması TÜRKİYEDE sorun çünkü 12 yaşındaki kızın tecavüzcüsü içerdeyse o yine sosyal medya sayesindedir bakın iü den bir kadın bir adama iftira atıyor adam linç ediliyor bence böyle bir yaklaşımda bulundular nile karşı nil zaten farklıydı gördüğüm an beğenmiştim belli ediyordu fazlasıyla
Yanlış bir davranış. Sırf reyting veya izleyici kaybından korktukları için bir takım şeyleri aşmaya cesaret edemiyorlar. Nil Makaracı'nın kişisel tercihinin kime ne zararı olabilir? Sindirilmiş bir toplumuz. Farklılıklara veya özel hayata saygımız yok ne yazık ki.
Set arasında sevişmek mi istiyormuş? Lezbiyense bundan kime ne?
Cevap
4Cevap
Abi aynı yapımcılar filmlerinde o kadar travestiyi vs oynatıyor bülent ersoyu çağırıyor filan tek neden o olmayabilir ama olabilir her şey olabilir bilmiyorum ama öyleyse çok ahlaklı dizinlerin bu nedenle oyuncu atması komik 😀
Görüldüğü üzere kız gerçekten lezbiyen o kesin. Kendimden biliyorum bu tipleri de bilirim görünüş ve tarzı da kendini zaten belli ediyo ama lezbiyen olduğu için diziden çıkarılması doğru değil tabi lezbiyense bu kimseyi ilgilendirmez.
Lgbtli oyuncular var hala orda bencede sıkıntı başka bişeydir dizi reklamı için böyle atmış olabilirler
Dizi gay friendly diye çıkmıştı esasen... İlginç olmuş.
Bence pek onla alakalı değil. bir sorun yaşamışlardır.
Hangi dönemde yaşıyoruz yaa
Başka nedeni vardır
Kime ne ya bırakın şu kadınlar la uğraşmayı
Toplumun ahlâki yapısını bozan herkese uygulanmalı
O sebepten çıkarıldığını sanmam.
Tercihle alakasi yoktur bence
Milletin ağzı çuval değil ki büzesin
Cinsel tercihi ile alakalı değildir.
Envai çeşit değişik var.
Bu tipsız mi lez
İlginç
Doğru mu bu?