Dizilerde başarılı bir performans sergileyen 36 yaşındaki Deniz Çakır, şimdilerde Oktay Kaynarca’yla birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide boy gösteriyor. Çakır bir yandan EDHO’da boy gösterirken bir yandan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkıyor. İki milyona yaklaşan takipçisiyle keyifli paylaşımlar yapan Çakır’ın paylaşımlarında öne çıkan bir detaysa genç oyuncunun dekolteyi sevmesi… Yaptığı paylaşımlarda son derece iddialı dekoltelerle hayranlarının karşısına çıkan Çakır’ın bu tarz paylaşımları çok sayıda yorum alıyor. İşte Deniz Çakır’ın derin dekolteli o paylaşımları…
Deniz Çakır'ın derin tercihi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dizilerini izlerim, oyuncu olarak beğenirim. Bir kadın olarak bana çekici gelmedi hiçbir zaman, eblek bir surat ifadesi var, fiziği de çok iddialı değil. Özetle bana çekici gelmiyor bu kadın.
Bak şu utanmaz kadına müslüman bir ülkede içkili bir bara gidip türbanlı bacılarımızın keyfini kaçırıyor içki içerek. bu geneleve de gdip orda çalışan türbanlı, çarşafĺı bacılarımızı umursamadan sevişirde vallahi. Utanmaz işte..
36 yaşında genç oyuncu demişsin ya. ayrıca dekölteli giyip giymemesini tartışmak sacma geldi ne güzel bakıyoruz ne gerek var boyle tartışmalara bak geç
Kadının çoğu yok. 36 yaşında ama bana göre ve başkalarına göre 28-30 yaş arası gösteriyor. Tamam gittikçe insan biraz yaşlanır ama ben Çakır'da şu an öyle bir şey göremiyorum. Her insan 30 unu geçince yaşlı mı oluyor? Elbette Hayır. Insan 45-60 arası yaşlanır ve 60 sonra zaten yaşlıdır.
@angaranıngülüüü arkadasım saka mısın 36 yasında kadına genc oyuncu mu denir ya genc oyuncu denince 36 yasında biri mi gelir aklına ya git kızım neyin tribi bu aleyna ne alaka
Ahlaksiz sanane benim goguslerimden ki ben kimseyi kiskanmiyorum sen sadece gercekleri goremiyorsun malum beyin yok onun yerine uckurunla dusunuyorsun zavalli
Basbaya kıskanıyorsun lan hemde köpek gibi. Senin ahlaksız!! Demek ki göğüslerin küçükmüş merak etme bir zaman sonra büyür. Gerçekleri görüyorum ama sen kıskandığın için ne gerçekleri görüyorsun nede başka birşeyi
Bu ka sar unluler her seylerini goz onune serdikleriicin sen de yanlis algi oluşmus. Kimsenin ozel mahrwmiyetine saygisizlik yapamazsin ama sen bilmezsin ahlaksiz
Bu ka sar unluler her seylerini goz onune serdikleriicin sen de yanlis algi oluşmus. Kimsenin ozel mahrwmiyetine saygisizlik yapamazsin ama sen bilmezsin ahlaksiz
Lan ya$şak bir git ya. Hoşt ulan hoşt köpek. Yiyebildiğin kadar ıstır yoksa senin o dişlerini tek tek söker Tesbih yaparım. Sonra tek tek sülalene çektiririm