41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evli kalan eski manken, şarkıcı ve oyuncu Lale Belkıs (80), gençliğinde çapkın bir kadın olduğunu belirtirken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.. (Gençliği)İşte Lale Belkıs ile yapılan röportajdan bir kesit;
- 41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evliydiniz. Büyük bir aşk mıydı?
Büyük aşktı diyemem. Biz daha çok evlendikten sonra sevdik birbirimizi. Evlilik kutsal bir konu. Aşkın gelip geçiciliğinden öte bir şey. Birbirinize sahip çıkmanız gerekiyor. Onun derdini de kendine dert edinmen gerekiyor. Biz öyle gördük. (Şimdiki hali, 80 yaşında) "DOKUNDUĞUN ZAMAN BİTER AŞK"
- Sizin aşk tarifiniz ne peki?
Aşk bir takıntı. Gelip geçici bir şey. Dokunduğun zaman biter aşk. Bir arzulama hali. Godot'yu beklemek gibi. Beklersin, bir türlü gelmez. Geldiği zaman aşk biter. O aşkı ömür boyu yaşatmak istiyorsan dokunmayacaksın. Dokununca başkasını aramaya başlarsın.. (Kaynak)
Sizce aşk dokunulunca biter mi? Mesela birini çok sevdiniz onu ulaşamayacağınız biri olarak görüyorsunuz.. ama ulaştınız onu elde ettiniz.. Sizce büyüsü kaybolur mu? #Meczup
Yeşilçam'ın 'Kötü Kadın'ı Lale Belkıs: Aşkı ömür boyu yaşatmak istiyorsan dokunmayacaksın! Sizce aşk dokunulunca biter mi?
Önüne gelene dokunduran, her türlü laubaliği yapan, ciddiyet yoksulu insanların ihtiyarlık sözleri hep böyle olmuştur. Şereflice bir üslupla, geçmişte çok kullanıldım, kendinizi kullandırmayın demiyor. Çıkmış dokununca aşk bitiyor cümlesi kuruyor. Aşk zaten hiç yok, aşk senin arzuların ve tutkularındır.
gençliğinde cinselliğin dibine vurup yaşlılıkta bilgelik tastlayan tiplere çok sinir oluyorum gerçekten. Sen git milletle mikiş sonra dokunmayacaksın de. Dokunmak aşık olduğun kişiye özel olmalı
Ne saçma ya Helaline dokunmayacaksın da kime dokunacaksın Aşk ruhla olur ama dokunmamak evlenmeden doğru olabilir bu söz lakin evlendikten sonra hissetmek gerek. Bence aşk Allaha ulaştıracak kadar hakiki bir sevgidir
Elbette kadın gerçekten haklı az once haber sitesinde okudum aşk bir kere gelir ve bir kişiyle yaşanır ölene kadar da gider onunla yaşadığına dokunmak bile silmekle aynidir
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Fakat tabi ki de zor bir şey. Bu şekilde düşünmeme sebep ise imkansız bir aşk olarak gördüğüm birisine karşı olan , bitmeyen hislerim. Daha önce dokunduğum onca kişinin hiçbiri hatırımda kalmaz iken sadece onun kalması.
En İyi Cevaplar