Her şakada bir gerçeklik payı var mıdır?

Her şakada gerçeklik payı kesssssinlikle vardır. Bazen insanlar demek istedikleri şeyleri şaka yoluyla söyler mesela; birine bişey söylersiniz sonra o kişi size tepkili cevap verince “yaaa şakaydı 😅” dersiniz. Ama aslında istediğinizi demişsinizdir karşıdaki tepki verince hemen bir U dönüşü yaparsınız bir nevi kaçışda oluyor
Filmdeki bir sahne gereği seviştiği rol arkadaşı 25 senlik arkadaşıymış bunu demek istiyor yoksa kendi hayatından bir açıklama değil. Haberin hepsini okursanız anlarsınız.
Ben geçen böyle bir resim koydum kaldırdılar soruyu hemen. Fenomen olunca sorun olmuyor sanırım.
Hem de bunun gibi bile değildi.
Bazı şeylerin şakası da ciddidir.
Emek midir? Rastgele verilen bir etiket. Ben kaç yıllık üyeyim. Fenomen ya da editör olmak önemli değil. Çifte standart yapıldığı için söyledim. Sordum. Otomatik cevap atıyorlar sadece.
Rastgele verilen bir etiket?
Sanırım bu konuda yanılıyorsunuz. Fenomen olabilmek için bir konu etiketinde bilgi birikiminiz ve o birikimi aktaracak akıcı dilinizin yanı sıra iyi birer KS üyesi olmak birazda kendi tarzınızın olması önemlidir. Sor Fenomenlere, hiç biri rastgele olmamıştır fenomen. Hepsi emekle gelmiştir buralara.
Türkçe yazı yazmasını bilmeyenler var. Uyardığım çok kişi var. Ekran görüntüsü de aldım. Özür dilemek yerine beni terslemeye çalışanlar var. Ve bunlar daha 18 yaşında belki de daha küçük. Ne okumuşlar da birikim sahibi olmuşlar? Oradan buradan alınma şeyleri kopyalayıp yapıştırmak mı? Hiç kimse ben rastgele oldum demez zaten. Olay fenomen olmak değil, çifte standart. Benim sorum kaldırılırken onunki yayında kalıyor.
Ben birkaçını tanıdım. Nasıl olduklarını kendileri söylediler. O yüzden rastgele verildiğini söylüyorum.
Sanirim rol arkadasini kastetmis o cumlede
Ben iyi dusunmeyi seciyorum 😃
Cevap
29Cevap
Belki bir şeyler hissetmiş olabilir sonuçta insan, kim bilir kaç erkek oyuncu da beğendikleri bir oyuncu arkadaşlarıyla sevişme sahnelerinde erekte oluyorlardır
Vardır tabi bunun şakası mı olurmuş patavatsız karı
Bunların hayatlarını arastiracaginiza kendi hayatlarinizla ilgilinlemeniz size daha yararı dokunur
Böyle saçmalıkta helal olsun kendi kendini rezil etmiş.
Tabi canım alkol aldıktan sonrada söylemiştir espiri süsü vermiştir.
Bir insan niye böyle bir şaka yapar ki. Gerçektir tabi.
Bundan bize ne ki? Sevistiyse içinde tutsun sırrını. Çok ucuz bir gündeme gelme çabası.
Gece gece böyle kareleri göstermeyinnn gusül alıyoruz sonra
Gusulünle gel bana 😂
Bu kadında boşandıktan sonra yiyişmeye başladı bide utanmadan seda sayanla atışırken ben 2 koca boşadım sen kimsin demesine uyuz oldum
Vardir tabi unlu biri icin şaka olmaz heleki medya aği olan nir yerse
İlginç olmayan bir stratejik karar :)
E adamız üzerinde ne yapıyor sevilmiş işte.
Sevilmiş ne ya? Sevişmiş..
İlk defa dememiş, daha önce yapmış olma ihtimali yüksek...
Adamlar rahat :)
Aşk olmadan seks anlamsız bir deneyimdir, fakat anlamsız gibi görünen deneyimler müthiş güzel olur.
İyi halt etmiş salaklar
:D Belki :D oyunculardan çoğu şey beklenir
Espiri yaptığını kim söylüyo öyle espirimi olur.
Bunlardan her şey beklenir
Tanımıyorum ama öyle dediyse inanırım. 😃
Şaka tuz gibidir, ne eksik ne fazla..
Vardır.
yeni oynadığı filmde yapmış..
Yastık koymusmu acaba
Bide gülerek söylüyo ne geniş insanlar bunlar ya
çoğu kırılan potu şakaya çevirme çabası oluyor
Ateş olmayan yerde duman çıkmaz :))
Savaşmasın, sevişsin.
Şakası kaka olmuş desene
dedikodu baslamış burda