1,58 boyda Merve Özbey, sadece bacak boyu 1,21 Adriana Lima olursa biz kimbilir ne oluruz! Ben Candice Swanepoel'e benzetirdim kendimi, hey maşallah:) #bendeakrebim #merveözbeykafası
1,58 Merve kendini 1,21 bacaklı Adriana sandı! Siz podyuma çıksanız kendinizi hangi ünlüye benzetirdiniz?
Kendine güveni olan ve kendisiyle barışık olan insanları topa tutmanızı anlamlandıramıyorum bazen. Adriana limanın boyu veya bacak boyu 1.21 diye üstün mü olması gerekiyor ya da mervenin boyu kısa diye bodurmu sayılması gerekiyor. Yapmayın bunu birbirinize ya. Kadının düşmanı yine kadın olayına geldik. Bence bırakın kim kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yaşasın ve kendine güvensin.
Güzellik ve fizik orantısı önemli. Ben kimseye benzetemiyorum da beni Selin şekerci ye benzeten çok oldu. Hintli ünlülerden benzetildigim oldu çok tatlı biriydi adını bilmiyorum da.
@PapiKz Beni etkileyen bir şey yok yüzünde, Ülkemiz de ne kadar cahil, bağnaz insan var onlarla aynı görüşte değilim diye eksiyi basılıyor 😄Ergenlik zor
En İyi Cevaplar