Bizim 17 liramiz Tarkanin 1.7 trilyonu mkdumun sistemin de Tarkan da hic bir suc yok helali hos olsun topluluk sarkiyi futbolu doktordan onde gorup daha fazla mallik ettigi surece helali hos olsun...
Ciftlik banka da helal olsun bu millet bu dunyaya domalmaya gelmis resmen.
Bence tarkanin 17 bin liraya bebek arabasi almasi sacma degil parasi var alir mevzu bu arabaya 17 bin lira isteyen uretici firmada bence. 1500 lira maas alip 6 milyarlik telefon kullanan millet olarak tarkanin bu durumuna bisi dememeniz gerekiyo bence :)
Hiç haketmeyen insanlar o kadar çok para kazanıyor ki bazen düşünüyorum da ileride bunların vebali nasıl ödenecek askerler canlarını veriyor para için yapmiyorlar ama yine de insana çok koyuyor onların da değerleri bilinse keşke gündem bebek arabası filan olmasa
Oturur ben gezerim :P Şaka bir yana da alabilir sonuçta kedi kazanıyor isterse 100bin olsun onun parası yani ve ilk çocuğu bırakın da adam istediğini alsın sanki bizim cebimizden çıkıyor da bu kadar kötü yorumlar :) Bende olsam alırdım çocuğuma en iyisini
Alıyor bu millet sayesinde konserlerine gitmeseniz youtube de yaptığı şarkıyı dinlemeseniz 17 milyar değerinde bebek arabasını alamazdi. Alıyorsa bizler sayesinde. Bence yüksek bir Mevla. Benim bebeğimin bile bebek arabası yok çünkü biz fakiriz o adam iki cuppa cuppa diyor zengin oluyor. Tipim değilsin tarkan.
Evin en güzel köşesine koyar etrafını çevirirdim sonra sergiye açıp satıp kazanamadığım parayı oradan çıkarırdım herhalde ennihayetinde hergün görmüyoruz 17 binlik bebek arabası. Bu nasıl fantezi ya :)
Bunun için hemen bir çocuk yapalım derdim eşime. Çocuk oldu diyelim askere gidene kadar kullandırırım oğluma 😊 bak oğul bu araba senin çocuk , ergenlik , askerlik ve düğün araban diyerek ona kıymetini bil derdim 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Bence yalan haber bu ya. Eğer gerçekse de millet ne halt yiyeceğini şaşırmış artık der geçerim. Nekadar zengin olursam olayım fuzulî yere para harcamak bana göre değil.
satınca kazanacağım ve bunlarla yapacaklarımı hayal ederken aklıma satamadığım gelir. kafama huni takar içine sığana kadar zorlar, sığdıktan sonra sokaklarda fink atarım.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Tarkan, 17 bin liraya bebek arabası aldı! Aynısını siz çekilişten kazansanız, satamadığınız bu pahalı bebek arabasıyla ne yapardınız?
En İyi Cevaplar