Bana göre vasat. Hatta hiçbir ünüm olmadığı halde ben bile daha iyi iyiyim.
Sizce adam nasıl?

İyi ışık ve işini iyi yapan bir fotoğrafçı hepsi bu. Pozunu bozsa mahallenin bıçkın serserisi olur
Latin ateşi🔥
İyi bence, senden daha iyi diye söylememe gerek bile yok
Aynı ben.
Cevap
11Cevap
Sen niye kendini sürekli birileriyle kiyasliyorsun?
Sen keko kendini bu adamla nasıl karşılaştırabildin
Yakışıklı değil diyecektim sonra dedim yolda görsem bakarım. Yakışıklı tabii.
Kaşları kalın biraz.
Çok aman aman değil ama gideri var şimdi hakkını yemeyelim. :D
Bu adamın ismi Mahmut olsaydı ve Kasap olsaydı hiç bir kız yakışıklı demezdi. Ama herif ünlü ve dünya yakışıklısı m k
Kardes sen bu adamdan iyi değilsin. hatta sen sandığın gibi degilsin :D
Türk kızları sever böyle suriyeliye benzeyen ala gavatları
Rüyanda daha iyisin. Sen bildigin yan sanayi menderezsin Olm yeter bu asaglik kompleksi.
Beğenmedim tipsiz
ışıktan pozdan ve fizikten böyle duruyor
Yorum yapan hatunların sokakta görse üstüne atlayacağı bir tip. 😎
Tipsiz değil ama enerjisini sevmiyorum
evet yakışıklı ama itici.
Bu adamı cidden çirkin buluyorum.
Gorile benziyooo
Kendini bir şey zannetme bakışı bu. Nerede görsem tanırım...
:dddd
Senin kafanı yaşamak istiyorum😂
Senden baya iyi hacım kusura bakma
Bu yakışıklıya puanım 10/8
Adam vasat, ama senden daha iyi. :D
Yok be degil bence =)
Hayır sen adama vasat diyorsun ayıp olmuyor, başkası sana dediğinde mi oluyor? Neyse kusura bakma. Zevk meselesi.
Sarışın erkekleri çekici bulurum. Esmerler pek ilgimi çekmiyor. O yüzden buna da vasat dedim görüşümü doğru düzgün okursan. Ayrıca adamı tanımıyorum. Nereli olduğuna dair bir fikrim de yok.
Sen anlamıyorsun herhalde. Adam yabancıymış, öğrendim ve hala vasat olduğunu düşünüyorum. Kıvanç tatlıtuğ, türk. Kasapta öyle bir adam görsem nikahı basarım. Hatta işini bırak evimin erkeği ol, ben sana bakarım derim. Adamdaki aşağılık kompleksine gel ya. :D
Evlilikte tek kıstasın tip demek.
Bende sizin kadınları karmaşık ve zormuş gibi gösterme çabalarınıza hastayım. Halbuki ne kadar basit ve yüzeyselsiniz. Dümdüz...
Yıllardır bu sözler erkeklere yüklenerek, karalandı. Kendisi tipe erkeklerden bile daha çok bakarken bizlere basit dendi. Kendilerine de " kadınlar duygusaldır " imajı yüklediler
Ya ne kadar boş konuşuyorsun. Lafın gelişi dedik işte. Yoksa evlilik düşünen bir insan bile değilim. 40 yaşıma da gelsem evlenmeyeceğim. Aklınca türk bir kasap diye bir insanı aşağılayacağımı düşündün. Ordan ekmek çıkaramadın. Bu sefer demek tek kriterin tip diyorsun. Onda da yanılıyorsun. Çünkü şu an aşık olduğum erkek beş parasız, biraz kısa boylu ve çevremdeki insanların yakışıklı bulmadığı bir erkek. Ama insanların bu fikirlerini aldırmıyorum. Aramızda mesafe olmasa o kişi hayatımda olurdu. Ve kolay kolay da bırakmazdım. Çünkü tarif edemediğim bir elektrik alıyorum. Ve insanlar nasıl görürse görsün ben onu yakışıklı buluyorum. Oldu mu? Başka çıkarıp laf sokmaya çalışacağın bir detay var mı?
Aşırı yakışıklı kendinle kiyaslamana güldüm
Ben de beğenmiyorum bunu
Yooo
Çok yakışıklı türk mü
:D adam bence yakışıklı
Bu ne özgüven kardeş 😄
Karizmatik.
Seksi
Öpmelik.
Yakışıklı
Bunu beğenmeyen bize ne der
nedense ıtıcı geldı