"Filme yakışır vaziyette gelmişler " diyor herkes. Ne yani, erotik bir film olsaydı, orada erotizim mi yaşayacaklardı? Delirmeyin bu kadar! Her şeyin bir adabı vardır. Bence tamamen saçmalık ve saygısızlık. Özen vermemişler belli ki.
Kameralara sahte pozlar vermektense oldukça içten ve rahat adamlar. Bize ne kardeşim? Eleştirirken tek bir şeyi eleştirmeyin. Niye adamın evsizleri doyurduğu konular konuşulmuyor? Bakmak için bakmayın, isteyen istediğini yapar isterse boxer ile galaya gider. He eğer bakıyorsanız da eksileri kadar artılara bakmayı unutmayın.
Bunlar planlı yapılan hareketler Necat İşler canım bir adam değil. Sizce kendisi hakkında yazılıp çizilip söylenenleri tahmin edemeyecekmiydi? Dolayısıyla bu tür hareketlerin bilinçli yapıldığını düşünüyorum.
Digerlerini bilmem ama Nejat Isler icin ilk degil. Demek ki islerine saygilari hic yok. Bilmiyorum bana itici geliyo, senin saygi duymadigin isi biz niye izleyelim? Sevelim?
Nejat İşler'i çok seviyorum, oyunculuğunu, karakterini, görüşlerini, sözlerini.. Ama bu haraketleri işine olan saygısızlığından kaynaklanıyor. Olmasa iyiydi.
Cahil, çomar, koyun değil bu adamlar. Kendilerini bilir, taşıyabilecekleri kadar içerler. Bizim kültürsüz, arap devşirmesi sahte Türklerimiz bundan anlamaz gerçi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne bekliyordun? Bu ülkede zihinlere 100 senedir haini kahraman diye itelediler. Ayyasi da adam diye itelemisler. Çok mu?
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > “Kaybedenler Kulübü” film galasına Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu sarhoş geldi, bunlar hangi kafayı yaşıyor?
En İyi Cevaplar