-Gotham
-Fear the walking dead
-Mr robot
-Westworld
Dikkatimi çekti kimse yazmamış. Supernatural var mütiş bir dizi ama 13 sezon bide her sezon 20-24 bölüm 40 dakka felan. Yani bu sana aylarca yeter bitirmen için. Mutlaka izle.
En iyilerini izlemişsin yalnız hee şey izle Mr. Robot
onuda izledim
onu izlemedim ilk bölümü aşırı sıkınca kapattım direk zaten konusuda ilgimi çekmiyorda bide öyle sıkınca yarıda kapattım
ama bazı arkadaşlar devam etseydin ayrılamazdın diyorlar
Black mirror
İntihar etmek için 13 sebep ( korku felan değil çok iyi bir dizi 1 günde bitirdim uyuyamadım meraktan )
Hell on wheels
Salem
Fear the walking dead
Gotham
Vikings
Grimm
gotham süper bir dizi , fear idare eder
şu söylediklerinden hangisini en fazla tavsiye edersin gotham , fear hariç
Cevap
5Cevap
Tarz belirtmemissin ama
Skins guzeldir genclik dizisi.
Breaking Bad izlemediysen çok şey kaçırmışsın
ya çok söyledilerde ilk izlediğimde sevmediğim yani adam kilotlu halde duruyo sıkıcıydı katlanamadım
İlk bölümler biraz öyle. Sonra çok keyifli. Dexter izle. Korku dizileri izle. Seçenek çok aslında
Spartacus, chuck , misfits
Dexter ve vikings.
Dexter efsane.
The 100.
unutmuşum onuda onuda izledim xD
neden yabancı
yerlide neyi izleyip izlemeyeceğimi biliyorup
yabancıda neyi izleyip izlememem gerektiğin bilmiyorum normal olarak :D
Çukur ;
mide bulandırıcı bir dizi tavsiyesi istemedim
O senin zevkine kalmış senin zevkin yerlerde sürünüyorsa bişey yapamam dizi istedin yazdım
burası bizim sokak kburaya kimse giremez kafasında olan bir dizi yukarda , sherlock , prison gibi dahihane yapılmış diziler zevkin yerlerde olduğu dizilerse
seni hastaneye davet ediyorum :D
Davet ediyorsan demekki sen zaten ordasın hastanedeyken beynine de bir baktır istersen yarısı eksik bence😊 umrumda da değil dizi istedin yazdım senin meyi beğenip neyi beğenmiceni ben nerden bilim Allah Allah
o yüzden hastaneye davet ediyorum ya , kimin hasta kimin hasta olmadığını nereden biliyorum sanıyorsun? O yüzden gel hastanemize senide tedavi edeyim çok hasta tedavi ettim :Dasdsa
Girlboss
aynen konusu ne
Konusunu nasıl anlatayım bilemedim fragmanına göz atın en iyisi siz😁
yok hiç ilgimi çekmedi :D
La case de papel
orada izlediğimi yazmışım niye tekrar yazdın ki
Dr. House
Kore dizisi izle git
Shameless
mad men
Lost u izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?