La Casa De Papel dizisini izleyen var mı? Çok övdüler çok duydum başlama konusunda size de bir danışmak istedim. Diziyi izleyen bilenler önerir misiniz? Son zamanlarda ismini çok duydum konusuna da bir göz attım güzel gözüküyor. İzlesem mi sizce ne dersiniz?
yapmayın yapmayın mala bak hükmünü ver diyorsunuz bu filim akıllı izlenecek bir filim degil afyonlaştırılmış abartılı hakikatten uzak izleyenlerin düşüncelerini okudum geçer notum yok mantık polisiye oyun hırsızlıgın şeklini ögretiyor hırsılıkk dünyada enn pis yüz kızartıcı bir suç etkisinde kalır 20 yaş altındaki insanlarımız abartıyı çok seviyoruz efendim saglıklı degil bir filim size geçmişini şimdiki durumu elli yıl asgari ferasetini göremiyorsanız macera izlemiş olursunuz ikinci çarlininin bir degişik versiyonu derim efendim
İzledim okadar cok sevdimki ustune baska dizi izlesem kendimi aldatmis gibi hissediyorum beni bu diziye baslatanda bu foto olmustu tokio ve kicina bayiliyorum :D
İzledim, bu kadar popüler değildi izlediğimde ama hoş bir dizi, boş zamanınız varsa neden olmasın, stratejinin gerçek hayatla imtihanı var dizide, oldukça güzeldi.
Ben 1. sezonu bitirdim. Kesinlikle izleme. Uykusuz kalıyorsun aklın orda kalıyor feci bağımlılık yapıyor. Ahhh o Tokyo var ya tokyooo 😂😂😂 izle efsane dizi 😉
onun yerine payday i tercih ederim artık her tarafta bu dizinin muhabbetinin dönmesi saçmalık oldu ve her saniye başı dizi hakkında konuşmakta diziyi kötülüyor hayranlarına bildirmek istedim
belediye dağıtıyo heralde filmi nerde ipsiz sapsız çapulcu adam varsa snap atıyo güzel olsada izlemem bin tane yabancı dizi var bir çapulcuyla aynı filmi izlemem :D
daha yeni bitirdim ( 14 günde bitirdim) öyle bir gecede ya da 2-3 günde bitirilecek kadar iyi değil çok fazla mantık hataları var nasıl sonlanacak die merak edip izlettiriyo kendini işte
Prison breakdan sonra en iyi dizidir. Gerçekden harika. Ama favori dizim prison break ve herkesin izlemesini tavsiye ederim. Kızlar ortalıkta scorfieald diye dolaşabilirsiniz😊 lacasa de papel de harika bir dizi
En İyi Cevaplar