Şeyma Subaşı manşet peşinde mi yoksa cidden hayvan sevgisi mi depreşti bilemiyorum. Tek bildiğim denizin ortasında domuz beslediği 🙄🤷♀️ Sizin imkanınız olsaydı hangi hayvanı beslemek isterdiniz?
Muhtemelen bu yazdığım cevap yüzünden engelleyeceksin beni.
Gerçekten ne zaman böyle bir soru görsem hemen profiline bakıyorum ve hiç istisnasız "Fenomen" çıkıyor. Anladığım kadarıyla KizlarSoruyor sitesi sizlere günlük şu kadar soru sormazsanız Fenomenliği alırım gibi bir şey diyor. Yoksa sağlıklı bir insan neden Şeyma Subaşı denen şahsiyeti takip etsin, üstüne üstlük gelip bir de bunun sorusunu sorsun ki? Bilemiyorum. Aslına bakarsan Fenomen olarak kalmak için yaptığınız şeyler ile Şeyma Subaşı'nın gündemde kalmak için yaptığı şeyler arasında pek de bir fark yok bence.
Herkes istediği insanı takip etmekte özgür buna hiçbirimizin müdahale şansı yok. Ama güzel ülkemizin geldiği son nokta bu mudur? Acun'dan gayrimeşru çocuk doğurmak harici hiçbir vasfı olmayan bir Kezbanı milyonlarca kişi takip ediyor, Örümcek, Yılan Korktun mu? Diyen kızın milyonlarca hayranı oluyor. Gercekten geldiğimiz son nokta bu mu arkadaşlar?
Geçtiğimiz ay bu toprakların yetiştirdiği en babayiğit en cesur en ahlaklı insanlarından Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü oldu ama eminim bu ülkedeki pek çok insana Uğur Mumcu kim desek tanımaz bile.
Uğur Mumcu örneği ne alaka diyeceksin belki, evet alakasız duruyor biraz ama bahsettiğim şey ülkemizde artık sadece aptal insanları ünlü yapıp aptal insanları takip ediyor konuşuyoruz.
Önemli olan bir çok konuya vakıf olabilmektir. Uğur Mumcu çok güzel bir örnek :) Onu konuşmanın da bir zamanı var böyle garip haberleri de konuşmanın bir zamanı. Bence insan kendini sınırlamamalı. Bahsettiğiniz garip kişilerden konuşarak onu yüceltmiyorum veya alçaltmıyorum. Sadece şu anki haberlerdrn birini soru olarak sordum. Bunlardan bahsederek güzel ülkemizi baltaladığım yok. :)
Aslında bir soru üzerinden sana yüklenerek benim yaptığım da dikkat çekmek gibi duruyor. Ben sadece Şeyma Subaşı gibi insanların gündemde olmasını sevmiyorum o kadar. Bu konuda ondan hassas davrandım.
Estağfurullah bana yüklendiğiniz falan yok. Sadece fikrinizi belirttiniz. Bu gayet normal bir durum :) Ama emin olun ki bilinçli insanlar Uğur Mumcu ve Şeyma Subaşı vs. kimin ne ölçüde saygı görmesi gerektiğinin farkındalar. Belki de bu soruyu sorarak Şeyma Subaşı’yı tiye almışımdır kim bilir :)
Bir hayvan değil ama ben tiramusu beslemek isterim :D Adı bana hep bir hayvan adı gibi geliyor :D zenginim her şeyi yapabilirim bence :D cdn.yemek.com/.../kolay-tiramisu-tarifi-1.png
Bence manset pesinde kim domusu sever gercekten ben köpek beslerdim sadiklar insan gibi nankorde degiller kopegi 3 gun besle seni 3 yil unutmaz insani 5 gun besle seni aninda unutur
Tam kendisi gibi bir hayvani besliyor işte ne güzel.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kan çekti herhalde. :))) Şu Acun bu görgüsüz karısını bir uyarsın artık. Dışarda o kadar aç insan var. Bu kalkıp 20bin tl lik cüzdanının reklamını yapıyor. Yazık valla.
İlgi Peşinde filan diyil gördğnüz gibi orda domuz hayvanı varmış oda kendi yemeginden onlara vermiş ne saçmalıyosunuz ya ayrıca ilgi peşindeyse bile besledigi hayvanı bile konu eden senin gibilerde suç dimi teyze?
Sırf soruya sinir olduğum için cevap veriyorum sürekli önüme çıkıyor. Tamamen gösteriş için yapıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kedileri seviyorum 1 kedim var ama inkanim olsa dünyanın bütün sokakta yaşayan kedilerini köpeklerini beslemek isterdim. ayrıyeten piton yılanı iguana bukalemun beslemek isterdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Direk Şeyma Subaşı'nin kendisini çünkü para bir insanı ancak bu kadar hayvanlarabilir! Birde Ağaoğlu vakası var!
En İyi Cevaplar