Posta gazetesine röportaj veren Elif-Kerem Gönlüm çifti merak edilenlerini Behzat Uygur'a anlattılar... Eşine hala aşık olduğunu söyleyen Elif Gönlüm, ihanetle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Elif Gönlüm: Ben her şeyin affedilebilecek olduğuna inananlardanım. Aldatma olursa asla affetmeyeceğim demeyeceğim. Ne yaparsa kendine yapar herkes.
'Aldatılırsam affederim' diyen Elif Gönlüm gibi sevgiliniz de size onu aldatırsanız affedeceğini söylese onu aldatır mıydınız?
Affedeceğini biliyorsam aldatırım.
Aldatmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliniz 'aldatılırsan affederim' dese onu bu sözüne dayanarak aldatır mıydınız?
sen öl ben diriltirim dese ölcek mi acaba? bu nasıl bir mezhep bunlari genclere ulastiran nasil mezhepsiz bir medya hayır o mal söylüyo da sen niye bunu medyaya tasiyosun? gizli bir ahlak bozma çabası var aklınızı başınıza alın evet mezara tek gireceksiniz ama bin kişinin muhasebesini vereceksiniz!!! Kalbin sahibi ben değilim yaradan kırılırsa ben sormasam da yaradan soracak elbet
Davetiye acmis iste esine 👏🏻 Aldatilinca da böyle rahat konusabilecek mi kendine yapar diye. Pardon da neyi kendine yapiyor? Insanlar gittikce kafayi yiyor
Midesizlik mi desem, yoksa genişlik mi? Aptallık mı desem, yoksa ahmaklık mı? Düşünüyorum, düşünüyorum ama böylesine bir onursuzluğu ne aklım ne de kalbim onaylamıyor!
Merak ediyorum sevgiliniz neyiniz karşilamiyoda aldatiyosunuz veya kariniz neyinizi karşilamiyoda aldatiyosunuz? Farkinda degilmisiniz birinin duygularini ölduruyosunuz o insan belki bir daja guvenemiycek kimseye hayati kararicak neden bunlari dushunmuyosunuz ne ara kaybettiniz insanliginizi
Affederim demiş adamda zaten az bir vicdan olsa kendi gelip geri dönmez affetmek böyle bir durumda azap verir vicdanlı insana.. zaten vicdanı olan karakterli insan da aldatmaz ne sevgilisini ne eşini ne arkadaşını ne de anasını babasını.. Aldatmak karakter sorunudur.. Aldatan insanla asla birlikte olmam tabi biliyorsam eğer eski sevgilisini arkadaşını bile aldatmış olsa
Makaleyi tam okumak gerekir. Herkez kendi dusuncesini gerçekleştirir. Sevgilim böyle birşey dese ben yaparmıyim hayır. Böyle birşeyi yapmadan şunu düşünmek gerekir benim sevgilim aldatsa? Kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasında da yapmamalı insanoğlu.
Bunu söyleyen kişi ya çok aptal ya da çok zeki ve ailesine güvenen biri. Çunkü ben bunu ancak ölse yapmaz diyebileceğim birine söylerim. Tabi şu da gerçek ki böyle bir ifadeyi duyan partnere bir rahatlık gelir
Eğer şerefsiz p*ç adi haysıyetsiz onursuz karaktersiz biriysem aldatırım. Ki öyle biri değilim çok şükür ama öyle olan bir p*ç şerefsiz biriyse aldatır yani.
Aldatmak istersem karşımdaknin beni affedip affetmeyeceğini takmam ki? Konu o mu yani? Gizli de yapılabilir ruhu duymaz. Ama ilişkimde mutluysam ve her konuda uyumluysak neden aldatıyım
Niye böyle bişey söyleyerek içini rahatlatıp, yapmasına teşvik edeyim ki? hem affetmem, affetsemde hiç aklımdan çıkmaz bidaha güvenemem kendim mutsuz olmuş olurum..
aldatirsan affederim derse aldatmam ama ayrilirim bunu soyleyen kisi aldatmayi affedilir bir sey olarak goruyordur ve aldatmasi muhtemeldir. boyle bir zihniyetle yapamam.
Öyle şey mi olurmuş, delilik! Benim eski erkek arkadaşımda; “seven insan yatakta o... bassa bile affeder” demişti şok oldum. Hep kıyamet alameti bunlar.
Öyle bir durum yaşansa zaten resti çekerim bir insan diğer bir insana bağlanfıysa herşeyiyle bağlanmalı yani nasıl söylenir bilemem ama bu genişliktir bu midesizlik
Bu soru çelişkili bir kere aldatmayı yaşamak istiyorum aldat beni hesabi1. Bence soran aldatıyor zemin ariyor2. Hele bir kadın bunu soylesede hayatta unutmaz3. Delikanlı adam yürekten sever.😁😂🤣🤣😁😀😂
bunu kendine yakıştıranlar var sanırım. affetse bile kendime yakıştıramam bir kere bu nasıl bir vicdan rahatlığı ya. ayrıca öyle şey mi denir. aldatsam affederim ne affedeceksen bile niye söylüyorsun illa aldatılmak mı istiyor anlamadım.
En İyi Cevaplar