Geçtiğimiz günlerde Megastarımız Tarkan baba olacağınızı çektiği video ile bizlere duyurdu. Anlatmaya gerek yok, gördünüz. Peki Tarkan çocuğuna sizce hangi ismi koymalı?
Megaoğul
Starsu
PopStar
AblanStarBebeğim!
Yakalarsam Muck Muck
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Megastar Tarkan sonunda baba oluyor, sizce çocuğuna hangi ismi koymalı?
Bize de hergün soruyorlar doğru mu değil mi (gözler solda) değil desek de inanmıyorlar (gözler yine solda) yok öyle birşey desek de inanmıyorlar (dişler ön planda) demek ki hissediyorlar (aşağıya bakar birden kameraya bakar) belki de haklılar (tatlı sırıtış ve kafa sallama) evet doğru baba oluyorum doğru (hıhıhı diye güler) çok mutluyum paylaşmak istedim sizlerle (öpücük atılır ve video biter )
Bence öyle bir ad koymalı ki hem kimsede olmamalı hemde çok özel ve çok güzel olmalı. Ay Tarkanın çocuğuna ne yakışır ki çok zor yaa baba olucak şaka gibi😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈
Öncelikle tebrik ederim Tarkan abimizi. Çocukluğumuzun, gençliğimizin damga ismiydi Tarkan, sadece şarkıları ile değil imajı ile bizlere hitap ediyor. Mega Star lakabını sonuna kadar hak ediyor. Şimdi çocuğu oluyor ismini büyüdüğünde alacaktır zaten, Dünya’ya ismimi duyurmuş bir kışının çocuğu olmak zor hak etmesi gerekiyor önce..
Bu Tarkan için gay bir arkadaşa sormuştum Tarkan gercekten gay mi sence diye.. O da bana ne gay i kadın o ayol demişti. Neyse ne diyeyim. Sağlıklı mutlu bir çocuk olur umarım. Tarkan gay de olsa adamdır. Anali babalı mutlu bir hayat sursunler.
Ne koyarsa koysun memlekette doğacak olan bir neslin ismini belirleyeceği kesin özenti çok = AA Tarkan oğluna "görüyorsunuz mükemmel" ismini koymuş bizde onu koyalım aşkım yaaa
Abuzittin Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvim John Kenneth Loyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor Willian Xerxes Yancy Zeus olsun bence ☺
Bu ne saçma soru benim söyledigim ismi mi koyacak ya da bizim fikirlerimiz neden umrunda olsun? Soruyu mantıklı sorun biraz laf olsun diye yapmayın be güzelim ya
En İyi Cevaplar