Hollywood un, Safevi Devletini anlatan bir film yaptığı doğru mudur sizce? 2018 içerisinde vizyona girmesi bekleniyo diyen de var böyle bir film projesini Hollywood dan beklendiğini diyen de. Tam bilemedim.
Film Yalan olabilir tam bilmiyorum. Ama iranda ben 3 yıldır aralarında yaşıyorum. O kdr çok ki farslar bile mecburen Türkçe öğrenmiş. Ama azeri aksanıyla. Birsürüler burda. Tip olarak da aynı bizim gibiler. Benim Türkiyeli olduğumu anlamıyolar bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum ama şimdi okuyunca dikkatimi çekti
benim de dikkatimi çekmişti. Ama olsa güzel olur bnce. Tabi kötü göstermicekse hiçbir tarafı. :)
Amerika kimde bizim Tarihimizi anlatyor bee
Tarihi biz yazmışız bir zahmet başkaları da anlatsın yani değil mi?😂
Sefevi türk değildi
Safevi Türktü. O bölgede fars yoktu ve farslar şah ismail devrine kadar şii değildiler. Şah İsmail Türktür. Annesi de babası da.
Sah ismail iranlılara tapan şiiliği devlet dini yapan türklerden nefret eden bir şeref yoksunuydu
Özelde Tartışın 🙄😁
50 milyonluk azerbaycan (kubadan tahrana) türk nüfusu nerden geliyo o zmn?
@Türkiziii02 kusra bkma. Ama xper im yetersiz yeniyim. Arkadaşın bana mesaj atması lazım.
Ben duymadım. Olsa bilirdim ben.
Böyle bir film proje konusu konuşuluyormudur peki? Afiş de sahte olabilir mi?
Yalan kurma. Görmüyormusun antonio banderas angelina falan yalan tabii
İranda 30 milyon azeri olduğu yalan
Film Yalan olabilir tam bilmiyorum. Ama iranda ben 3 yıldır aralarında yaşıyorum. O kdr çok ki farslar bile mecburen Türkçe öğrenmiş. Ama azeri aksanıyla. Birsürüler burda. Tip olarak da aynı bizim gibiler. Benim Türkiyeli olduğumu anlamıyolar bile