Diziler & Filmler Acı Tatlı Ekşi filmini nasıl buldunuz? Meltemny Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce çıktım seanstan hep bir farklılık aradım filmde ama klasik aşk hikayesiydi yine çok seven 2 kişi hastalanan kız falan filan. Artık filmlerde yaratıcılık kalmadı sanırım birdaha romantik/dram türünde filme girmeyeceğim.😂 Acı Tatlı Ekşi filmini nasıl buldunuz? Cevapla Film Soruları Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Birarkadasabakcam1 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yine saçma sapan Amerikan özentisi bir film olduğuna eminim, beklentiye girmeye gerek yok, oyuncular da aşırı yapmacık, ve göze hoş gelmiyor 1 0 Yorumla
BHDSE Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Seyirci kitlenin bunlara hitap ediyor. O yüzden bu klişe filmler çekiliyor. Biz de bir gün Inception tarzı bir film yapar miyiz acaba 🤔 1 2 Yorumla Meltemny +1 yıl Aaa o bir efsane. Baslangıc benimde izledigim en iyi filmlerden birisi keske bizde oyle basarili olabilsek :) Yorumla BHDSE +1 yıl İnşallah ama Recep İvedik 7 milyon izlenirken olmaz malesef :) Yorumla
MeTuDi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Artık klişe oldu bu konular insan dramda ağlıyamıyor bile 1 0 Yorumla
cesurky Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sen korku/gerilim filmine git. 1 3 Yorumla cesurky +1 yıl Tek başina mi gittin Yorumla Meltemny +1 yıl ben korku severim birtek zaten kiz arkadasimin israriyla girdim ask filmine Yorumla cesurky +1 yıl Hm ya aşk filmleri çok basitleştirilmiş bence. hiç etkilenme falan yok. yine en kaliteli film korku filmi.😊😊 Yorumla
renk9 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Çok güzel filmdi 👍Bu ikiliyi çok seviyorum 🌟 1 0 Yorumla
KitapGibiAdam06 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 348 cevap paylaştı. Hosuma gitmedi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar