Mars Cinema Group bünyesinde Cinemaximum sinema zincirini satın alan Güney Koreli “CJ CGV” İstanbul İstinyepark’taki sinema salonunun baştan aşağıya yeniledi. Burada açtığı özel iki salon ise sinema severleri şaşırttı. Şirket, Güney Kore’de çok yaygın olan yatarak film izlemenin mümkün olduğu sinema salonlarında bilet fiyatını 150 TL olarak belirledi.
Locaların 150 liraya satıldığı sinemada mısır ve içecek sınırsız olarak veriliyor. Sinema salonunun en büyük özelliği ise film arası ve reklamların bulunmaması. Özel bir VIP Lounge alanının bulunduğu sinema salonu bugüne kadar birçok kişi tarafından kullanıldı.
Yataklı sinema açıldı! Yatarak film izlemek için 150 lira verir misiniz?
Çok güzel olmuş. zaten ben bekliyordum diğer ülkelerde yaygındı, sosyal medya üzerindeki paylaşımlar vasıtasıyla görüyorduk. Hatta içimden geçirmişimdir Türkiye'de de olsa da gitsem diye. Fakat fiyatına gelince dudak uçuklatacak cinsten ya da şöyle diyeyim biletler benden mısırlar senden fiyatı değil :)
@HectorMoreno orada seks yapılamaz bir düşün bakalım kamera var ayıplayacak insanlar var. sadece bir kesim insanın mı ziyaret edeceğini düşünüyorsun. sen gitmeyebilirsin. herkesin kendi tercihi.
çok saçma mk sinema kültürdür ne bilim eğlencedir. yataklı olmasının tek sebebi insanların sinema izlemek yerine cinsellik yaşamasına teşvik etmek hangi akla hizmet böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum. bir film keyfimiz vardı artık orada kalmayacak.
Sinema kültürünü genel eve çevirmeye çalışan sözde teknoloji adı altında yapilan bu sacma şey için bir de 150 TL vericem !! biz sevdgmz kadınla film izlemeye gidiyrsak film izleriz tabi yeni jenerasyonun aklı fikri uckurda olunca böyle şeyler kaçınılmaz okdr gereksiz geliyorki mutfağa klozet yapmak kadar absürt
Çok saçma ben rahat edemem. Bu kadar konfora gerek yok. Düşünsenize gidiyosunuz erkek arkadaşınızla ama ona karşı çekingeniz var hâlâ ve uzanmak zorundasın faln of saçma :D
Bu pozisyonda yatarak sinemamı seyredilir allasen? Yan koysalardı keşke koltukları. Diklemesine nasıl olacak o iş? Perde tavanda mı? bir de ayakkabılar n’olcak? Çıkarılsa bir dert 😬 çıkarılmasa ayrı dert.
sinirsiz icecek vs olucaksa olabilir yoksa 5 kati parayi ayak uzatmak icin vermek oldukca sacma bide tek gittigini dusun bilmedigin bir adamlami yatican :)
Vay mk. Bir abaza gelir atlar üstünüze sonra tatsızlık çıkar yapmayın şöyle şeyler ülkecek zor günler geçiriyoruz bekarlık seviyesi %60 artmış durumda..😣
Amaç film seyretmek mi yoksa grupça seks yapmak mı çözemedim :)) Ev bulamayanlar zaten sinemaya bu yüzden gidiyordu hah şimdi tam oldu. Fantazili herkes birbirini seyredecek hey Allahım ya :))
Bence Yatak Yerine Sallanan Sandalye Ola bılır ya da Ayak Dayamalı Sandalyeler Daha Duzgun Olur Diye Dusunuyorum.. Cunkı Bızler Mıllet Olarak Tutucuyuz ve Hoş Karsılanmaz dıye Dusunuyorum
En İyi Cevaplar