Gökhan Çıra, ameliyatla cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci ile birlikteliklerini verdiği röportajda anlattı. Gökhan Çıra, "Ailem zamanla kabullenecek, ağabeyim 'Bize kim amca diyecek' diye tepki verdi" dedi. Futbolcu Gökhan Çıra, trans biriyle evlenmek istediğini ailesine söylediğinde hepsinden farklı farklı, çoğundan olumsuz tepkiler almış. Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile '14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenecek.
Aileniz cinsiyet değiştirmiş birini gelin/damat olarak kabul eder miydi? Etmese yine de evlenir miydiniz?
Aileniz cinsiyet değiştirmiş birini gelin/damat olarak kabul eder miydi?
Etrafımızda bu şekilde bir çok insan var hatta çoğu kendilerini söylemese haberimiz olmayacak türde bence abartmaya gerek yok o kişi de karşısındaki insana bunu açıkça söylemiş bu çok büyük bir cesaret bence mutluluklar diliyorum
Benim öyle bir eğilimim yok, ama ailemden birinin olsaydı kendi tercihi der saygı gösterirdim. Nihayetinde kendi hayatıdır, olmadığı biri gibi davranmasına zorlayamazdım.
Yahu sevmişler işte çocukta evlatlık edinilir ne var yani ha heycanda arıyo olabilirler yarın duyarız belki boşandıklarını. Ben aileme söylemezdim trans oldugunu onlarda kabul ederdi😂
Her şey bir yana gerçekten doktorları tebrik etmek gerekiyor çünkü cinsiyet değiştirmiş diye söylenmezse gerçekten kız olarak dünyaya gelmiş denilebilir böyle bir şeyi kabullenmek çok zor
En İyi Cevaplar