Sosyetenin çapkın isimlerinden Hacı Sabancı için iki kadın birbirine girdi. Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı eğlenirken, Sabancı'ya baktığı gerekçesiyle rahatsız olan Kayı, elindeki bardağı Simge Birben'e fırlattı. Birben de boş durmayıp "Ne diyorsun sen be!" diyerek önünde duran bardağı Nazlı Kayı'ya fırlatınca olanlar oldu.
İki kadın Hacı Sabancı için birine girdi. Sevgilisi Nazlı ve Simge Birben birbirlerine bardak fırlattı. Sizce yaptıkları normal mi?
Ne kadar ahmakça bir davranış. Önce Yanında ki insan sana saygı gösterip kimseyle göz teması kurmayacak ki insan şüphesiz ve güvenli bir ilişki yaşayacak diğer taraftan da Karşı da ki insan da empati kurmayı bilip kimsenin sevgilisine bakmayacak.
dua etsinler ki birbirlerine bardak fırlatmışlar.. Silah - kurşun da fırlatabilirlerdi o paraya o saltanata.. Türkiye yi 2 patron yönetir ve hatta ihaleler de Türkiye için kefil olurlar yurt dışında :)
Mk ne kadar yakışıklı olsamda para olmadımı hele şu tipe bak mk ya resmen deli oldum. O kadar paranız varki sokacak yer yoktur la onlqra diyom yanlış felan anlama neyse anlamassın zaten
ulu orta başka kadına bardak atmak sonra da öbürünün atması seviyesizce. insan kıskanır ama böyle tepki verilmesi saçma. ayrıca bunlardan hangi birini aile gelin adayı olarak kabul eder o da muamma...
Para için satmazsa Yakışıklılık için, TİP için satar.
Tip için satmazsa daha yüksek statü için satar. Statü de olmazsa başka bir şey için satar.
Ama mutlaka satar.
Yanında olan bir kadın, durduk yere senin yanında değil. Mutlaka bir sebebi vardır, bir menfaati yoksa saniye bile harcamaz : ) Ben bir kadının benimle niye birlikte olduğunu çok iyi bilirim.
Sakın bana aşk meşk masallarından girip duygusal manipülasyon yapma.
senin tanıdığın, karşılaştığın kadınlar böyle olabilir. bu senin tercihlerinden, hayata bakışından, beklentilerinden, seçimlerinden kaynaklanabilir. bilemem. her kadın için düşündüğün, bana göre yanlış ama tartışmaya niyetim ve gücüm yok. ayrıca beylik laflara da karnım tok. herkesin yaşamı kendine. şen ve esen kal
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > İki kadın Hacı Sabancı için birine girdi. Sevgilisi Nazlı ve Simge Birben birbirlerine bardak fırlattı. Sizce yaptıkları normal mi?
En İyi Cevaplar