Altın Kelebek tarafından en iyi Youtuber seçilen Enes Batur'u bilmeyen yoktur sanırım. Türkiye'nin en iyi Youtuber fenomeni seçilen Enes Batur'u ben başarılı buluyorum fakat bu kategori üzerinde en iyi olduğunu düşünmüyorum!
Sizce Enes Batur bu ödülü hak etti mi? Youtube üzerinde başarılı işler yapıyor ama sizce en iyi diyebilir miyiz?
Enes Batur, en iyi Youtuber seçildi, ödülünü aldı! Sizce Enes Batur bu ödülü hak etti mi?
Adam her gün 1 tane video atıyor her gün aynı saate takipçilerini ailesi gibi görüyor evet biraz argo ya da küfür kullanıyor ama kendi hayatını bize de yansıtıyor sizce bir YouTuber küfür etmese ve küfür ettiğini duysanız aaa şuna bak iyi biri zannederdik dersiniz ama Enes Batur küfür ettiğinde bu adam hep böyleydi dersiniz bence ödülü sonuna kadar hak ediyor
Yaklaşık 5-6 sene her Allah'ın günü ya da her hafta iyi kötü video atmış burada söyleyeceğim şey çok çalışmış bu seviyelere gelebilmek için yanlız saçma bulduğum nokta videoları eğlenceli değil daha çok 8-16 yaş arası kısım izliyordur diye düşünüyorum emeğine saygı duyuyorum
En İyi Cevaplar