Diziler & Filmler Ayla filmi hakkında düşünceleriniz? CihanEfe Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayla filmini izleyenler, düşüncelerinizi bekliyorum. (Biliyorum aranızda ağlayanlar oldu.) Ayla filmi hakkında düşünceleriniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Letsq0Baby Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Bi' ben mi ağlamadım.🙈Erkek arkadaşım bile ağladı yani gözlerinden yaş aktı. Beklentilerimi çok yükseltti, güzeldi ama bi' Issız Adam'daki gibi gözyaşlarımın akmasını bekliyordum. 1 0 Yorumla
Berringil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl Güzeldi uzun yıllar sonra Türk sinemasında izlediğim en iyi filmlerdendi 1 0 Yorumla
karıncamvarbenim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İzlemedim 1 1 Yorumla CihanEfe +1 yıl İzleme gibi bir fikrin yoksa çok şey kaybettin demektir. Yorumla
jdjhksjsskjs Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Tek kelimeyle harikaydı 1 5 Yorumla CihanEfe +1 yıl Duygusal birisi olmasam da ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yorumla jdjhksjsskjs +1 yıl Ben filmin başında ağlamaya başladım ahaha Yorumla CihanEfe +1 yıl Normalde senarist böyle bir senaryo yazmaya kalksa bu kadar yazamazdı beni bitiren zaten filmin gerçek olmasıydı. Yorumla jdjhksjsskjs +1 yıl Mükemmeldi ya. Baba konusında hassas olunca çok etkiledi beni Yorumla CihanEfe +1 yıl Aynen bende öyle. Yorumla
minnakkizzz34a Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hiç izlemedim 0 3 Yorumla CihanEfe +1 yıl İzle. Yorumla minnakkizzz34a +1 yıl Tamam Yorumla CihanEfe +1 yıl teşekkür. Yorumla
En İyi Cevaplar