Efendim magazin ekibimiz şimdi de yurt dışındaki ünlülerin vücutlarının ifşasının peşinde. Iggy’nin geçtiğimiz günlerde gittiği X mekanda poposu başroldeydi. -Poponuzda estetik bir müdahale var mı? -“Ooo yooo hayır popomda implant yok spor ve sağlıklı beslenmeye borçluyum bu devasa popoyu “diye cevap verdi. Evet işimiz gücümüz yok Iggy’nin poposunu tartışacağız buyrun!
Iggy Azalea’nın poposu olay oldu. Sizce estetik bir müdahale var mı?
Iggy Azalea bayadır tanınan bir ünlü değil mi, daha önce hiç mi dışarı çıkmamış... Önceki fotoğraflarıyla kıyaslanabilir... 2 fotoğraf arasındaki farklara bakarak estetik olup olmadığı da anlaşılır, teşekkür...
Bence de özgüvensizce estetiği abartan birisiyle olduğu gibi mutlu olan insanları bir tutmayalım. Benim amacım zaten herkül gibi kaslanmak değil zinde ve güçlü bir bedene sahip olmak ve nitekim de öyleyim. Birisini sırf ünlü diye yüceltip beni veya sitedeki herhangi birini küçümsemeye de hakkın yok sitede de bundan nice güzeller var.
@satiriasis__ çekici mi? Yapma kanka Allah aşkına ya, Allah utandırmasın affetsin ama şu suratı koy the walking dead’de makyajsız efektsiz oynar.. olay sadece göğüs ve popo değil basitleşmeyin hadi ooolllahaemanet
Bize ne canım elalelim poposundan. Ne demiş zat-ı muhteremin biri; " Ben popoya popo demem benim olmadıktan sonra." Hatta atasözü de var: " Hatun kişinin poposu, er kişinin çenesini yorarmış." diye. :D
Eee memesi olmayınca popoya agirlik vermis. Ama aklima da şu gelmiyor degil. Madem şişirme yaptiracak olsa neden gögsünü şişirmek varken kalcasini şişirsin sadece. Belki de gercekten spordur
En İyi Cevaplar