2017 Miss World Güzellik Yarışmasının birincisi Hindistanlı Manushi Chhillar oldu. Çin'in Sanya kentindeki City Arena’da düzenlenen yarışmada Hindistanlı Manushi Chhillar tacını geçen senenin birincisi Porto Rikolu Stephanie del Valle’den devraldı. Günlük hayatında tıp okuyan 20 yaşındaki Chhillar, yarışmanın başından beri favori adaylarından biri olarak gösteriliyordu.
Yarşmanın ikinci güzeli ise Meksikalı Andrea Meza oldu Ücüncü ise İngiliz Stephanie Hill oldu Türkiye güzeli seçilen Aslı Sümen dereceye bile giremedi. Dünya güzeli seçilen Hindistanlı Manushi Chhillar'i beğendiniz mi?
"Miss World 2017" yarışmasının birincisi belli oldu! Dünya güzeli seçilen Hindistanlı Manushi Chhillar'i nasıl buldunuz?
Klişe olacak eminim, ama şöyle bir sözle Türkiye güzeline eleştiri yapmak istiyorum;Büyük bir şehrin hareketli bir yerine giderseniz, elinizi attığınız 3 kızdan 2'si bu kızdan daha güzel olur.. Ve yine klasik olacak ama, sokağa çıksan bundan güzel binlerce kız bulursun. Kısacası üzgünüm ama, vücudun önemi kadar yüz güzelliği de önemli..
Türkiye güzelinin hali ne allasen ya Türk kadınını bu mu temsil etmiş yabancılar bizi çirkin zannediyor bunlar yüzünden😒 Her zamanki gibi ikinci ve üçüncüler yine birinciden daha güzel😂
Demekki; Hindistanda Manushi Chhillar'i dünya güzeli seçenler ile Bizdeki Aslı Sümen’i Türkiye güzeli seçenler, aynı şeyi içmişler. Fakat ne içtilerse iyi kafa yapmış😂👍🏻
Ben genellikle güzellik yarışmalarında 1. olanları beğenmiyorum. 2. ve 3. olanlar daha güzel oluyorlar bana göre. Ayrıca Türkiye'yi temsil eden Aslı Sümen' i kim seçmiş yahu bizi temsil etmesi için? Çok daha güzel kızlarımız varken.
1. 2. 3. Ye bakın. bir de bizimkine. Ey Allahım ya. Torpilliler seçiliyor bizde resmen. Belli bir havası ve enerjisi olanlar dünya güzeli oluyor her sene..
Türkiye güzeli Bayburt güzeli yarışmasında bile dereceye giremez. Daha iyi biri yok muydu acaba? neyse. Kız güzel ama esmer güzeli. İngiliz kızın gözleri çok güzelmiş.
Bizimki iyi degil ya göz var nizam var Babannemi koysalardı daha iyi hiç değilse dereceye girerdi.. Ama birinci de iyi degil bence 2. Seçilen meksikalı ablamız 1. olmalıydı 😏
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > "Miss World 2017" yarışmasının birincisi belli oldu! Dünya güzeli seçilen Hindistanlı Manushi Chhillar'i nasıl buldunuz?
En İyi Cevaplar