Romanyalı 25 yaşındaki ünlü şarkıcı Otilia, popçu Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşıyor..Otilia şöyle diyor: Sinan bir kere aldatırsa affederim. Her erkek çapkındır. Bazen kaçamak ilişkiyi daha sağlamlaştırır. Ben erkekleri çözdüm.”
Her erkek çapkındır mıdır? Çapkındır diye ihaneti affedecek miyiz? İhanetin cinsiyeti yok! Siz ihaneti affeder misiniz? Daha önce affettiniz mi sonuç ne oldu? #Meczup
Otilia Bruma: Bir gecelik kaçamağı affederim, dedi. Kaçamak yapmak ilişkiyi güçlendirir mi? Hanginiz bu ünlüye hak veriyorsunuz?
-Güçlendirmez -Ben hak vermiyorum. Resmen Hülya Avşar'a özenmiş. Sinan Akçıl ile ilişki yaşayabilmesinden belli ne kadar boş olduğu. -Her erkek çapkın değildir. -Çapkındır diye ihaneti affedip affetmemek kişiye kalmış. -İhaneti affedebilirim de affetmeyebilirim de bana belli olmaz. -Daha önce ihanete uğramadım. *Gecen bol olsun.*
valla bu tür kadınlar bizi kadınlığımzdan süphelendiriyor. böyle bir genislik gevseklik olamaz. sadece kötü örnek bunlar baska birsey degil. disi güzelde, ici bos :)
Bence bu insanlar aşmışlar. Yani bilmiyorum acaba doğrusu bu mu? Belki de medeniyet böyle serbest olmak demektir ama mide nasıl alabiliyor, hiç mi kıskanmıyorlar çok şaşırıyorum
İhanete uğradım pişman oldu affettim. Aldattı ayrıldım pişman oldu affettim. Kaç defa oldu saymadım ama hep affettim. Affetmeyin arkadaşlar bir bok olduğu yok ilk hatasında hayatınızdan çıkarın gitsin bir kere yapan tekrar yapar yüzü bulduktan sonra
ya kaçamak varsa ortada bir ilişki yoktur ki kimi kandırıyosunuz ilişkiyi güçlendirirmi diyo :DD::D ilişki yok ortada. oyuncak ettiniz iyice. bunlar aşşalık o.. çocukları oldukları için sürekli eş değiştiriyorlar. toplumu böyle konularla işleyin beyinlerine sokun normalmiş gibi sonrada temiz kız erkek arayın yok artık öyle bir dünya
Yani elinin altındaki Davut heykeli gibi bir adam olsa, bilsek ki zekası ve yeteneğiyle yeni çağın Da Vinci'si kendisi; kaybetmekten ölesiye korkuyor da her şeye razı oluyor diyeceğim.
Her erkek çapkın diye birşey asla olamaz bu karakter yoksunlugudur iradesizliktir! Bu large kadınlar yüzünden doğaldır her erkek yapar gözüyle bakılıyor artık zaten bu yolu tercih ediyorlar çünkü kendileride kaçamak yapıyorlar onların dünyası bu
Asla affetmem. Nefsine sahip çık ya. Saçmalığa bak. Adice bir davranış ihanet. Affedilecek bir değeri yok. O kişinin aşkından öleyim yine affetmem. Prensip meselesi tabii.
Erkekleri çözdüğü konusunda şüphem yok. Çok çözmüştür, çözdürmüştür yatakta. 😁 Kadının açıklaması ilişkilerini belli etmiş zaten. İstedikleri zaman istedikleriyle sevişiyorlar belliki😄
İhanete uğradığım anda 100sene yalnız kalacağımmı bile bilsem bitiririm o ilişkiyi. Yok evliliği kurtarırım, yok belki pişman olmuştur gibi saçmalığa inanmam. Seviyor olsaydı yapmazdı böyle birşeyi.
Nerden belli her erkek çapkındır? Aldatıyorsa sevmiyor ve Sevmiyorsa ilişki nasıl güçlensin? Nasıl olur da seven erkek başkasının gözlerine bakar? Seven erkek yapmaz. Net.
Yani demek istiyor ki " Bak Sinan beni birgün evde başka biriyle yakalarsan üzülme" xdxd
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldatma ahmaklıktır o kızın bunu demesi onun aptallığı ve geri düşünceli olmasıdır. Oloşkoyo goçlondoror saçmalık ya canım canım işler bunlar aşk mı yaşıyo ilişki mi yaşıyo sanki sadece birbirlerinin ihtiyaçlarını gideriyolardır.
Onlar unlu istiosa kabul etmesin 😉 biz unszlerde ole seyler islemez yapsin bakalm ogrenince neler olur. Hisstirmeden duyurmadan zaten ne istiosa yapar orasi baska ama duyup affetmek!!!
Ben karşımdakini mutlu ediyosam olmaz böyle bişey affetmem aldattı sayarım enim ona veremediğim bir eksiklik varsada bunu gideririm benim segilim başkasına koşamaz kafasını kırarım
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Otilia Bruma: Bir gecelik kaçamağı affederim, dedi. Kaçamak yapmak ilişkiyi güçlendirir mi? Hanginiz bu ünlüye hak veriyorsunuz?
En İyi Cevaplar