Game of Thrones kaç sezon , game of thrones kaç bölüm?
Çok popüler falan diyorlar ya, güzel dizi falan bir izliyim diyorum ama sıkılır mıyım acaba bilmiyorum bide kaç sezon her sezonda kaç bölüm var her bölüm kaç dakika, okullar açılıyor 😰😰😰😰😰😰😰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Game Of Thrones HBO televizyon kanalı için, George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinden uyarlanan, senaryosu David Benioff’un başını çektiği bir ekip tarafından yazılan, çekimleri 2011 yılında başlayıp 2019 yılına kadar toplam 8 yıl süren destansı bir dizi, epik bir dramadır. Toplam 8 sezon ve 73 bölümdür. İlk 6 sezon 10 bölüm, 7. Sezon 7 bölüm, 8. Ve son sezon 6 bölümden oluşur.

Game Of Thrones toplam 8 sezondur.
Game of Thrones toplam 73 bölümdür.
Kişisel olarak bence yeryüzünde bir televizyon kanalı için yapılmış en iyi televizyon dizisidir.
Game Of Thrones'da ölümlerin sayısı
Dizide her sezon kelle ve kafaların havada uçuştuğu, şiddetin kan damarı bu dizide toplamda 5863 karakterin ölümü görüntülenmiştir. 8. sezon 5. bölümde Kralın Şehrinde toplam da bir milyon kişinin öldüğü varsayılsa da, bunlardan ancak 3523'ü ekrana yansımıştır. En az ölüm ise birinci sezonda 53 kişi ile görüntülenmiş.
Filmin başından sonuna kadar canlı kalmayı sadece 5 karakter başarabildi.
Sekizinci sezonda toplam 6 kral/kraliçe demir tahta oturdu:

Game of Thrones toplam 8 sezondan oluşuyor. Her sezonu 10 bölümdü ama final sezonu dediğimiz 8.sezonu ise 6 bölümden ibaret. Game of Thrones kaç sezon sorusuna cevap verebilmişimdir umarım. :) Game of Thrones tüm sezonlar çok çok kaliteliydi. Ama son sezonu hariç Gerçekten hayal kırıklığı yarattı.

Şu ana kadar 7 sezon yayınlanan Game of Thrones her sezon 10 bölümden oluşuyor. 8. ve son sezon 14 Nisan'da yayınlanmaya başladı. Game of Thrones'un 8. sezonu 6 bölümden ibaretti.. 8. sezon Game of Thrones son sezon yani final sezonu oldu maalesef. 8. sezon bittikten sonra Game of Thrones 'The Long Night' isminde bir filmi çıkacak dizinin. Game of Thrones tüm sezonlar 8 sezon sürüyor yani. Game of Thrones kaç bölüm sorusuna gelirsek her sezon dediğim gibi 10 bölümden oluşuyordu ama sadece final sezonu olan 8.sezon 6 bölümden ibaret.

7. sezon bitti, 8. sezonu bekliyoruz, 6 bölüm olacakmiş, yakında çıkar.
Cevap
20Cevap
7 sezon, her sezonda 9-12 arası bölüm var.. İlk sezonlarda sıkılma şansın var ama sıkılma.. İlk 3 sezonu çok iyi izleki sonraki sezonları anlayabilesin, bölümler genellikle 45 dk-75 dk arası değişiyor.. genellikle sezon finalları uzun oluyor.
7. sezon finalinde khaleesinin ejderhalari duvarin oteki tarafindaki olu adamlarla savasirken oluyor sonra olu adam o ejderhayi diriltip kendi tarafina cekiyor sonra bunlar birlesip sezon finalinin sonunda kuzeyi onlardan koruyan duvari yikiyorlar :(
Dizide biraz aksiyon biraz dram var. Erotizm var. Akici bir konusu var izledikce meraklaniyosun. Su an 7 sezon bitti. Bolumler 45-50 dk arasi zamanin nasil gectigini anlamazsin. Biraz da kan goruceksin tabii.. Tavsiye ederim 👍
tr.m.wikipedia.org/wiki/Taht_Oyunları_%28dizi%29 yeni sezon nisanda galiba
7. sezon bitti her sezon 10 12 bölüm falan bölüm saatide 45 50 dk çok fazla ama bir senede izlenir hepsi
7 sezon.
ilk 6 sezonda 10, 7. sezonds 7 bölüm var.
bölümler ortalama 50 dk ile 1 saat arası
bir başla sevmezsen izlemezsi. onu seveni çol sever sevmeyeni hiç sevmez
ben bir bok anlamadim butcesi sahneleri buyuk etkileyici ama ben sevmedim
Bir sezon 10 bölüm falan 1 saat yaklaşık. İyi gibi ama çok karakter var.
Sırf herkes izliyor diye diziye başlamadan soğudum daha..
İlk bölümlerde biraz sıkılabilirsin ama izlelemeni kesinlikle öneriyorum.
toplam 40 bölüm var 4 sezon çekildi 5. sezon çekilior isteyene spoiler verilir
Bence kaç bölüm oldugunu falan umursama direk izlemeye başla cok akıcı geliyor bitince üzülüyorsun
bir sezonda 10 bölüm var ama yeni sezon daha yayınlanmadı.
Hayır çok güzel bir dizi hiç kaçırmadım
Ayyy 2 senem nasıl geçecek diye merakla bekliyorum
2015 te 5. sezon başlıyor
8 sezon 73 bölüm son sezonu berbat
4x10 sanırım 2 günde bitirisin işn yoksa
30. Bölüm çekildi
Her sezon 10 bölüm
Valla bilmiyorum hic izlemedim:)
Sıkılırsın
Hiç bulaşma derim :)
GOT :S
10 on