Magazin Çağatay ulusoy yakışıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizce çağatay ulusoy nasıl burnu büyük mü kulakları kafasına yapışık değil kepçe mi? kaşları gözleri nasıl? Çağatay ulusoy yakışıklı mı? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aşksonsuzaşk Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Feriha’dan sonra bozuldu uyuşturucudan olması gerek 😊 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Bana göre Kıvanç ya da Çağlar Ertuğrul yakışıklı geliyor 0 0 Yorumla
AbuzerrKömürcü Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Güzel adam.. Boy pos ve yüz güzelliği; hepsi var. Asıl soru; acaba birazdan kaç tane sümüklü KS kızı bu adamı boklayacak? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl +1 Yorumla
Assddghjk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok yakışıklı ama saçlar berbat iki resimde de. Ona yakışmıyor serseri tarz. Mankenlik yaptığı efendi yıllar enfesti 😍 0 0 Yorumla
ᴛhєʟαstʀσmαncє Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hayır yakışıklı değil, şöhret etkisi karizma katıyor 0 0 Yorumla
Ace35 Takip Et Xper 6 Yaş: 112 +1 yıl Herhalde yakışıklı ama biraz uyuşturucu içmekten bozulmuş tipi 0 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Eskiden beğeniyordum ama artık itici geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Feriha’dan sonra bozuldu uyuşturucudan olması gerek 😊
Bana göre Kıvanç ya da Çağlar Ertuğrul yakışıklı geliyor
Güzel adam.. Boy pos ve yüz güzelliği; hepsi var. Asıl soru; acaba birazdan kaç tane sümüklü KS kızı bu adamı boklayacak?
+1
Çok yakışıklı ama saçlar berbat iki resimde de. Ona yakışmıyor serseri tarz. Mankenlik yaptığı efendi yıllar enfesti 😍
Hayır yakışıklı değil, şöhret etkisi karizma katıyor
Herhalde yakışıklı ama biraz uyuşturucu içmekten bozulmuş tipi
Ben daha yakışıklıyım awksls
Eskiden beğeniyordum ama artık itici geliyor
Valla çok begeniyorum
En yakışıklı türk aktör bence
Hahaha evde canın mi sıkıldı ya
Bayılıyorum ikizi varsa alabilirim 🤪
Ben öleydim çok güzelll
Evet
Evet
Hoşlanmıyorum