Magazin Han diye isim olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bergüzar Korel ve Halit Ergenç in 2. Çocuklarına koydukları isim "Han" sizce nasıl? Han diye isim olur mu? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nedesemb1lemedim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl mesela bir ara can diye isim duydum o benim köpeğimin adıydı :D sonra ada duydum o da balığımın adıydıkedim vardı adı bihter kitaptan esinlenip koydum. D :D ismine benzedi kocaya kaçtı o... 1 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Saçmalamışlar iyiceİnsan çocuğunu düşünür de düzgün bir isim verirAlihan falan olsaymış bari dkddn 0 0 Yorumla
PortakalVeReçeli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Saçma. Bir insana koyulmayacak isim. Anlamına bile bakmıyorlar. 1 0 Yorumla
Ben_Amour Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl o kadar uğraşıp yapmışlar ne isterseler onu koyarlar 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 1,6b cevap paylaştı. kafayı yemişler cool isim olsun diye s. lak s. lak isimler koyuyorlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
mesela bir ara can diye isim duydum o benim köpeğimin adıydı :D
sonra ada duydum o da balığımın adıydı
kedim vardı adı bihter kitaptan esinlenip koydum. D :D ismine benzedi kocaya kaçtı o...
Saçmalamışlar iyice
İnsan çocuğunu düşünür de düzgün bir isim verir
Alihan falan olsaymış bari dkddn
Saçma. Bir insana koyulmayacak isim. Anlamına bile bakmıyorlar.
o kadar uğraşıp yapmışlar ne isterseler onu koyarlar
kafayı yemişler cool isim olsun diye s. lak s. lak isimler koyuyorlar.
Allah mutlu mesut etsin mutluluklar dilerim
O çocuk büyüyünce küfür edecek haberleri yok
Onlar sevdiyse bana laf etmek düşmez
Herkesin işine kimse karışamaz
Saçma sapan bir isim
Değişik, güzel.
Çok da güzel olur:)
Saçma
Beğendim
Güzel isim