İzleyen varsa dizi önerilerini bekliyorum
O ne be?
Severek izliyoruz valla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyisi theory of love izleyin, çok güzeldi özellikleri o tren istasyonunda adamın bütün gün arkadaşlarını beklemesi.. sonra gele gele aşık olduğu adamın gelmesi, çocuğun gözüne baka baka "özür dilerim sizi beklediğim için" demesi sonra da benim uke aşkımın bir anda sarılışı. Allah kahretmesin çok güzel diziydi gidip gene izleyeceğim, ben hayatımda Gun kadar iyi bir taylandlı oyuncu görmedim, çok hissederek oynuyor resmen
İzledim ama pek sevmedim onu ben ya uke rolündeki çocuğu sevmediğimden belki dudakları gıcık duruyor kalakdksk
Herkes diziyi izlerken seme çocuğa sinir olur sen ukeye mi sinir oldun, ah masum çocuğum..
kötü bir zamanda izledim belki ısınamadım ya:( tt çok seviyordum ama 2. sezon çöp
Tharntype'ın 1. sezonu da 2. sezonu da çok kötü.. konu yok, resmen seks üzerine ve kıskançlıklar, eski sevgililer üzerine kurulmuş bir dizi..
evet çok basitti ama seviyordum çünkü iki taraf da erkek gibiydi bu bana seksi geliyor, bir taraf feminen olunca izleyesim gelmiyor
O zaman MaxTul'un dizisini önereyim.. iki kaslı erkek, uzun erkek bence müthiş ahahah.
Dizi ismi together with me
ahsdhas teşekkür ederim ama onu da izledim allah kahretmesin.. manner of death çıktı onu izliyorum şu an
Manner Of Death bitti mi? Bittiyse bende başlamaya düşünüyorum
Nedensiz yere aklıma Gaya Sa Pelikula geldi, onu da izleyebilirsin.. Çok sevdiğim bir 2020 BL dizisidir
Cevap
4Cevap
Aşkom my school president izle bence bide between üs da izleye bilirsin vice versa da izleye bilirsin cutie pie izle asya boss and a babe izleye bilirsin
Bence vice varsa izle baya sarıyoe var güzel bir dizi
Konusu şöyle:bir tane adam var oyuncu bir tane daha adam var bu adamda renkleri ayarlıyor (adı aklıma gelmedi sorry) ondan sonra bunlar başka bir evrende uyanıyolar gerçekte de birbirlerinden hoşlanıyolar evrendede bunlar ruh eşlerine ararken sevgili oluyorlar sonra oyuncu olan dönüyor diğeri 1 ay sonra dönüyor ve birbirlerini bulup ilişkilerine devam ediyolar our sky larıda var özel bölümleri onlarda çok güzel yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bana yazarsan sana önerilerde bulunurum aşkm
Boys Love demek cahiller Güney Kore de 1990 larda ortaya çıkan erkeklerin aşklarını konu alan anime dizilerine denir.
Sadece anime değik
Manner of death
Triage
Dear doctor i'm coming for soul
Laws of attraction
Chains of heart
Vice versa
Be my favorite
BL ne la müge anlı mı
o ne yaw
O ne be
Boys love