Barbara herhalde, Barbara, manken olan...

Cevap
17Cevap
Taylor swift tabii ki de kadın tam bir prensesti şimdi kraliçe oldu :D
Barbara zombi gibi geliyor bana :D
barbara’nın yanında taylor’ın esamesi okunmaz
O kadar da değil. Taylor da taş gibi
valla o kadar. yüzden de vücuttan da barbara her anlamda önde
Taylor boyu daha uzun da Taylor artık skinny takılmıyor model değil zaten
Ayrıca uzun zaman önce sorduğumda Taylor denmişti şimdi niye Barbara dendi anlamadım
bilmem ben taylor’ı beğenmiyorum zevkler ve renkler
Neden sürekli hayatımız seçimler geçiyor? Ben ikisi ya da hiçbiri diyemez miyim?
İkisinden hangisi daha iyi zor bir . seçim mi bu?
sen çok fenasın güzelden anlıyorsun gerçekten :)
kendine bu arkdaşları rol model alıyorsan doğru yoldasın ;)
Evet de birine benzemek için estetik yaptırmak akıl karı değil.
çevremde estetikli kız çok, hepsi de birbirine benziyor sanki aynı estetisyene gidiyorlar gibi dudaklar, kaşlar burunlar hep aynı şunlardaki çekiciliğin gramı yok malesef. Eğer yaptırmayı düşünürsen ileride kesinlikle bu aradaşları rol model almalısın. Ayrıca biraz yaşlandı ama bu listeye megan fox u da dahil edebilirim ben tarzıma hitap ediyor 3 ü de :) güzel, çekici ve şehvetliler askjdalsd
Çünkü tanımlayıcı göz yapısına sahip insan çok azdır. Sıradan insanlar istediği kadar estetik yaptırsın güzel olur elbette ama böyle orjinal yüze sahip olamazlar. Bu kadınlar farkı burunlarıyla değil benzersiz tanımlayıcı göz yapılarıyla atıyorlar. Megan Fox da çok farklı bir göz yapısına sahip ama yüzünde gram masumiyet yok ve tavırları konuşması çok yapmacık. Amerikalıların çoğunın sevmediği birisi.
hmm burcu esmersoy gibi konuşana kadar kadına bitersin konuşmaya başlayınca telefona bakasın, arkadandan kim geçmiş vs. ilgilini dağıtmaya çalışırsın sanki :D dediğin gibi hepsinin benzersiz özelliği bakışları, şimdilerde holloywood yanağı mehşur oldu herkes onu yaptırmaya çalışıyor :) neyse ki erkek olarak öyle bir derdimiz yok duruşumuz eritir buz dolabındaki tereyağı :D
Yoo ben çok seçiciyimdir erkekte de kadınlar da olduğu kadar. Çok iyi görünenle ortalamanın üstünde iyi olanı ayırt ederim. Güzelliği aşırı önemseyip estetikli aşırı bakımlı makyajlı kızların yanında maymun gibi sevgili görünce acırım o kızlara. Beyin yok.
ahaha sırf bu sebeple bir kız arkadşımdan ayrıldım. bana açık sözlü bir şekilde ne buluyorsun o kızda sizi hiç yakıştıramadım, en azından ben bile ondan kat kat güzelim diyen kızla çıkmaya başlamıştım. Düşüncelerini dile getir derim istediğini elde etmemen için hiç bir engel yok.
barabara parvin gözleri yeter 💙
Ben burada makyajı seçiyorum
Üff saçmaladın
barbara varken diğerlerine b*k yemek düşer :D
Oy Barbara barbara ateş düştü şalvaraaa
Louren Cohen daha güzel
O kadın da bayağı güzel ama bu ikisindeki mükemmeliyet çok başka
Louren varken başkası dikkatimi bile çekmiyor
İkisinide çok severim ama Taylor diyorum ✨
Ikisi de bir Bella hadid etmez
O estetiğin ana vatanı. Onun kategorisi ayrı.
Barbara derim.
Taylor
Üstteki kiz çook güzel
Palvin taylor barbara swift bülent
Barbara.
Barbara Palvin 😇😍
Barbara Palvin
Barbara
Taylor der susarım
Barbaranın ense kılları yakıyor🔥
Onu mu buldun kızda?
Gözüme çarptı😄