Magazin Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylar belli oldu. Sence en iyi Influencer/Youtuber kim? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Altın Kelebek Ödülleri, 28 Şubat tarihinde sahiplerini bulacak. En iyi Influencer/Youtuber kategorisinde yer alan isimler;- Alper Rende- Berkcan Güven - bir Kot bir Tişört- Çağla Şikel- Danla Bilic - Duygu Özaslan- Enis Arıkan- Ezgi Mola- Kafalar- Oğuzhan Uğur- ReynmenPeki sen oyunu kimin için kullanıyorsun?#Kimikio #AltınKelebekÖdülleri #Kafalar #Reynmen #DanlaBilic #EzgiMola #ÇağlaŞikel Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylar belli oldu. Sence en iyi Influencer/Youtuber kim? Cevapla Tarih Soruları En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
E-Y-Ş-A-N Takip Et Master Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Alper Rende yi severek izliyorum, içerikleri oldukça keyifli biri daha var ama ismi listede yer almıyor. 0 0 Yorumla
Sessizbukalemun Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kafalar ya da Oğuzhan Uğur gidip geliyorum ama keşke Ruhi Çenet olsaydı. 0 0 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Su yutubirlara ayar oluyorum bir de tiktokculara 😀 0 5 Yorumla Soon-gül +1 yıl 😄 hahah. Tanımıyorum ama iyiliğin, sağlığın. Kibar olabiliğin için teşekkürler. Burdan KS halkına genel bir mesaj vermek istiyorum;Genellemek iyi değildir. 😃 Yorumla Rossoneri22 +1 yıl @Soon-gül Rica ediyorum 😀 da bizim yorumlar niye kalkmis😅 Yorumla Soon-gül +1 yıl Benim dışımda bir şeyler gelişiyor.Haberim yok. 🙂 Yorumla Rossoneri22 +1 yıl @Soon-gül neyse 😀iyi geceler 😊 Yorumla Soon-gül +1 yıl Teşekkürler. Size de. 🙂 Yorumla
Sydno Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 66% +1 yıl İçlerinde kendime en yakın hitap eden Oğuzhan Uğur 0 0 Yorumla
idiAmin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Magazin konusunda 356 cevap paylaştı. Oğuzhan Uğur & Reymen ikilisinden biri 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Magazin konusunda 394 cevap paylaştı. çoğu çok iyi isimler kararsızım :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alper Rende yi severek izliyorum, içerikleri oldukça keyifli biri daha var ama ismi listede yer almıyor.
Kafalar ya da Oğuzhan Uğur gidip geliyorum ama keşke Ruhi Çenet olsaydı.
Su yutubirlara ayar oluyorum bir de tiktokculara 😀
😄 hahah. Tanımıyorum ama iyiliğin, sağlığın.
Kibar olabiliğin için teşekkürler.
Burdan KS halkına genel bir mesaj vermek istiyorum;
Genellemek iyi değildir. 😃
@Soon-gül Rica ediyorum 😀 da bizim yorumlar niye kalkmis😅
Benim dışımda bir şeyler gelişiyor.
Haberim yok. 🙂
@Soon-gül neyse 😀iyi geceler 😊
Teşekkürler. Size de. 🙂
Enis Arıkan ve Oğuzhan Uğur net.
İçlerinde kendime en yakın hitap eden Oğuzhan Uğur
Oğuzhan Uğur & Reymen ikilisinden biri
Bebeler sayesinde reyn alır