Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Atina’da görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz, aşk sorularına her seferinde kaçamak cevaplar vermiş, iddiaları yalanlamamışlardı. Cem Yılmaz, geçen hafta da Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı “Alice” müzikalinin 50. oyun kutlamasına katılmıştı.Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde katıldığı ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında ise ‘Hiç kimseyi stalk’luyor musun?’ sorusuna “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona... O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.Cem Yılmaz ile ilişkisinin Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddia edilen Defne Samyeli, TV100'e yaptığı açıklamada, "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" dedi.(Hurriyet)
Yakışırlar zaten Serenayda aşırı güzel bir kadın değil ha Cem Yılmaza göre tip olarak ve yaş olarak fazla ama Cem Yılmaz ile olursa reklamını daha iyi yapar bir süre. Cem Yılmazda şöhretinden faydalanarak normalde yüzüne bakmayacağı insanları bir süre kullanır ve alın size çıkar ilişkisi.
Biz bunların oynadığı diziyi filmi izleyip geçsek de pislik hayatlarını öğrenmesek nolur yani? Oyuncuysa televizyonda o şekilde görelim neden gerçek hayatlarını merak ediyoruz anlamıyorum🙄
Hiç yakıştıramadım serenay en sevdiğim begendiğim oyuncuydu aşırı eksiye düştü gözümde ama ilişki olma ihtimali yüksek zira cem yılmaz amcamızda seytan tüyü var bkz: defne samyeli
Evet. Cem yılmaz gayet çekici bir tip. Yaşlı falan ama hem zeki hem de komik sohbeti de iyi daha ne olsun. (Zeki insanlar espri yapabilir diye duymuştum)
estağfirullah hata olduğunu bile düşünmedim vıcık vıcık bir ilişkiye esprili bir tepki olarak bilerek iki bağlaç cümlenin yerlerini değiştirdiğini düşünmüştüm :)
En İyi Cevaplar