Şarkıları ve seksi pozlarıyla bir döneme damga vuran Hilal Cebeci son paylaşımıyla dikkat çekti! Daha önce evlendiğini ve kocasının ricasıyla magazinden uzak kaldığını söyleyen Cebeci "Kıskanç, cahil, yobaz bir toplumda şarkıcı olacağıma evde otururum daha iyi" dedi."Bu ülkede asla stadyum konserleri göremeyeceksiniz. Asla müzik gelişmeyecek. Kıbrıs kumarhaneleri ve basit gece kulüplerinden öteye geçemeyecek bu sektör. Çok yazık." dedi (Mynet)
18 yaş altı siteye üye olamadığı için çok güzel küfür etmek istiyorum böyle ağız dolusu ama boşveriyim en iyisi yakışık almaz şimdi. Be canım karı zaten dinleyici kitlen bile yok adını YouTube a yazdım çıkan şey frikik ve oryantal videoları sen neyin kafasını yaşıyon kafasına kütük koduğum😂😂 küfür yok 🙃🙃🎩. Anlamsız saçma sapan bir konuşma. Kendini ne sanıyorda Türk toplumu hakkında ileri geri konuşuyor ki? Toplumda yobaz kitle yok demiyorum ama Türkiye de sanat yapamayacak kadar yoğun bir yobazlık yok ki. Zaten bu kadının yaptığı sanat mı o da tartışma konusu çünkü doğru dürüst kitle bile edinememiş biri.
Şu sözleri bir sezen aksu söylese oturup düşünür sorgularız bir an ne oluyor filan der ikileme düşerizde sevgili hilal sen söyleyince at zikinde kelebek misali sırıtıyor bee :dd gundeme nasıl geldiğini hangi özelliğin geldiğini biliyorsun hiç boş yapma canımı sıkma benim harbi gelir kapına bağırır çağırır kaçarım bak !! Sen hayırdır ya? Dizini kir otur tek yanlışini gormiyim takipteyim !
Sanat ve sanatçı adına kendisi büyük Gaf yapmiş yapmış.. Bu Ülkede sanatını çok iyi icra eden sanatçılar var Şarkıcı diyerek , herkesi aynı kefeye koyması yanlış Topluma Örnek olmak adına sanatla uğraşmalı kendisi şarkıcılık yapmamalı
Şimdiye kadar evde mi oturuyordun? Stadyum konseri verecek oldun da seyirci mi gelmedi? Sen oranı buranı açmak dışında Türkiye'de sanata, müziğe ne katkı yaptın? Besten mi var, söz mü yazdın, müzik temelinde bilimsel bir çalışma mı yaptın? Seksi türkücü diye isim yaptın, bir tane türkü derleme çalışmasında bulundun mu? Daha birçok soru sorabilirim.
Kimin ağzından "yobaz" çıkıyorsa kesinlikle yobazdır. Kimse konuşmasın. Bu ülkede birileri birşeyler yapıyor millet de oturmuş birbirine yobaz trol koyun bağnaz diyor. Bişi üret bişi boş yapma
Ooo sağlam yere kapak atmış belli yemi bitmiş olsaydı kondom yoksa vermem albümü 2 yi çıkarırdı bundaki motoru sıfırlıcak usta sanayide bulunmadı halen 😂😂😂
Kıskanç ve cahil sözlerine kesinlikle katılıyorum... Yobaz derken, dindar insanları değilde, dini kullanarak insan haklarını sömüren topluluktan bahsediyorsa buna da katılıyorum...
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > "Kıskanç, cahil, yobaz bir toplumda şarkıcı olacağıma evde otururum daha iyi" diyen Hilal Cebeci'ye ne söylemek istersiniz?
En İyi Cevaplar