Magazin Ne izliyorsunuz şu an? nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben yasak elmayı izliyorum. Çok acıkıcı adamın eski 4 tane eşi ile yemek yiyor kanka gibi hepsi :D allahım ne günlere kaldık, sekreteri ile beraber şimdi. Hiç güzel örnek değiller hiç ama izliyorum hoşuma gidiyor. #nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 Ne izliyorsunuz şu an? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Sevdiğimi izliyorum resmine bakıyorum mal gibi başkası olsa çoşardı şu an ama ben tam bir malım işte :D 1 0 Yorumla
Serseri-Polyanna Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Ben de yasak elma fakat bitti, gelecek haftayı iple çekiyorum🙏🏻 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Fragmanı yayınlandı baktın mı? Yorumla Serseri-Polyanna +1 yıl Evet baktım.. Leyla bu sefer bittin sen kızım 😂😂 Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Milletin olmayan ahlakını bozuyorlar... her filmde oyle nerdeyse herkes birbiriyle ilişki yaşıyor film icerisinde... 1 0 Yorumla
Prof_PANDA Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Arada bir lost in space ' e bakıyorum. Canım sıkılıyor, 2-3 saat ne yapsam derken sonradan bir bakıyorum tekrar lost in space izliyorum. 1 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Valla ben Türk dizisi izlemiyorum..Ezel ile noktaladik o isi.. :/ 1 0 Yorumla
murohazal Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Valla efendim.. Ben tv izlemem.. Ama sizin sorularınızı çok severek takip ediyorum.. Şu anda da size görüş yazıyorum 😊😊 1 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl "Bird Box" seyrediyorum. İlk bölümündeyim, güzele benziyor. 1 0 Yorumla
anti-x40 Takip Et Xper 7 Yaş: 52 +1 yıl Sende onlar gibi olacaksın yani o diziyi izlemek özendirir 1 0 Yorumla
Ela__Çocuk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl KS de soru cevap gidiyorum , cem yılmaz stand up açık bir yandan şarkı karmakarışık buralar 0 0 Yorumla
margariiiiittta Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl olum bu çift ne güzelliğimi sorguladım 1 0 Yorumla
Aybenşokşok Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl haha bnde gicigim o adama doymak bilmiyor serfsiz 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Magazin konusunda 540 cevap paylaştı. Zalim İstanbul izliyorum mecburen. 1 0 Yorumla
ecxr-a Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl görseldeki sana benziyor biraz haksız mıyım ? 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Haklısın 🌸 Yorumla ecxr-a +1 yıl bana on üzeründen gaç puan werecenbu yorumum, benzetmem için ? Yorumla
Ceyceyyokoca Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Konulu romantik film izliyorum netten bende 🤭🤣🤣 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Magazin konusunda 394 cevap paylaştı. ben de yasak elmam :)) 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzlemiyorum bisey 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Magazin konusunda 1b cevap paylaştı. bir şey izlemiyorum. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 948 cevap paylaştı. Friends 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar