Çift olarak dizi izlemek son dönemin en popüler birlikte vakit geçirme aktivitelerinden bir tanesi. Özellikle soğuk kış günlerinde battaniye altına girip, sıcak bir içecek ve sevecen bir omuz ile dizi izlemek çiftlerin olmazsa olmazlarından. Peki çiftler birlikte izlemeye başladıkları diziyi sürekli birlikte izleyebiliyor mu? İşte bu sorunun cevabını bulmak için dünyanın dijital yayıncılık devi Netflix bir araştırma yapmış. Yazımızda önce bu araştırmanın detaylarını sizlerle paylaşacağız ve sonunda aynı soruyu sizlere de soracağız.Kimi zaman verilen sözleri tutmak zordur! Netflix’in yaptığı yeni bir araştırmanın sonucu, dünya genelinde bir diziyi beraber izlemeye başlayan çiftlerin neredeyse yarısının (%46) eşine verdiği sözü tutamayıp, diziyi tek başına, gizlice izlemeye devam ettiğini gösteriyor.İlk defa 2013 yılında Amerika’daki Netflix kullanıcıları arasında tespit edilen ve bir diziyi birlikte izlemeye karar veren çiftlerin, çeşitli nedenlerle kendilerini tutamayıp dizinin sonraki bölümlerini eşinden gizlice izlemeye devam etmesi olarak tanımlanan “Netflix ile kaçamak” alışkanlığı, dünyaya hızla yayılıyor.Sonuçları dört yıldır düzenli olarak paylaşılan, 2017 yılında ilk defa Türkiye’deki kullanıcıların da dahil olduğu araştırma, Türkiye’de de “Netflix’te eşini aldatan”, yani diziyi birlikte izlemek için verdiği sözü tutamayan pek çok çift olduğunu gösteriyor.
Ne sevgili denen kavram, nede netflix gibi insanların zamanını çalmak için hazırlanmış tuzaklar işim olur, çalışır, spor yapar ve dinimi yaşamaya çalışırım, gerisi teferruat..
Netflix sevmiyorum çok amerikan kaçıyor bana. Yerli dizilerde yayınladılar da onlar da amerikan vari pek ilgimi çekecek içerik yok aldatmam netflixle kesinlikle
Birlikte dizi/film izlemek, evde yalnız kalabilmek için bahane değil miydi, gerçekten izliyorlar mı? Ben sevgilimle en fazla 15 dk izleyebilirim. Yalnız izlerim dizileri.
Dizi flim izlemek birliktelik meselesidir aynı şeyi izliyorsak beraber izleriz izliyemedikmi internetten bulur izleriz illa dijital üyeliğe gerek yok ki sevgilide yok zaten 😟
En İyi Cevaplar