Yurtdışında yaşıyomuş yanındakilerde arkadaşları arkadaşlarının instagramlarından aldım kendi instagramı yok olan hesaplarda ona ait değilmiş
Sizce çok değişmiş mi?

Selena dizisindeki nazlı da haliç üniversitesinde okuyor, arkadaşın yanına her gittiğimde birebir görüyorum kızı
Onu boşver ben selini merak ediyordum yok oldu kız resmen shdjdjd
Selenadan daha güzel olmuş yeni selena olabilir 😅😂😂
Oyunculuğ bırakmasaydı belki
Ben senden önce bulmuştum ama buraya atasım gelmedi benden daha işsiz insanlar da varmış shfjkdof
Ahahahajhaa teşekkürler
Hayır aynı kalmış, arkadaşlarının instagramı var mı, söyle de takip edelim
Var @marcyblue , @momofuku1993_
Stalklarken tesadüfen buldum hahaha
Rica ederim
Instagramda #cansudemirci tagını stalklıyordum bir kaç tane de fake hesaba baktım bu resimleri paylaşmış sahte hesaplar. Sonra birisi yazmis bunlari falanca kisisinden almissin diye kızların hesabını etiketlemiş artık o nerden buldu bilmiyorum
20 yaşına girdim hala izliyorum jsjfkdkfk
Acemi cadı, sihirli annem, aşk oyunu filan jdkfkfm
Yahsi cazibe ve cennet mahallesini de izliyorum bazen arada bir eski bir diziye kafayi takarim su aralarda selena hwnfmsmfd
şu an yeni bir sihirli dizi olsa izlemem ama eskiler izlettiriyo kendini çocukluk özlemi var içimde. Aşk oyununu öneririm güzel bir dizi.
Cevap
6Cevap
Eskiden birlikte taklırdık. Arkadaşına söylermisin Avusturyaya yine gelirse görüşelim.
Kimle cansuyla mı
Çok büyük başarı gerçekten ödül olarak ne istersin 😂
Yeni bir telefon :D
Hemen gönderdim bak geldimi 😂
😂😂
Selena dizindeki Selin'i senden öğrendim şu an. Resimdekilerden hangisi onu bile bilmiyorum. 😀
En sağdaki Selin.
Aynı duruyor kardeşi daha güzel di
Gizem Güven mi
Issiz misin ya nasi buldun xjdjdjd
Işsizim jsjsjdjjsa
Ben bu seline ne hastaydım hey gidi günler :D
Ben de ona özenirdim saçlari filan hoşuma giderdi
bu nasıl işsizliktir ak
Hahahhahaha teşekkür
Sen nasıl bir işsiz çıktın
İşsiz olduğum doğru da biraz da meraktan :D
Tabrik ederim 😂
Teşekkür ederim
Hiç değişmemiş
Aynen
Gördüm estetik manyağı olmuş "D
Bu selini de kıvılcımın kankasi olan cansuyla karistiriyorlardı halbuki ikisi farklı kişi :D estetikle mahvetmis kendini filan diyolardı sjsjsjsa
Yok gı benzemiyolar bence aghsjs
Aynı gibi
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar