Kadir İnanır, Dila Hanım filminde efsanedir 🖤 Kara Gözlüm, Enayi gibi filmlerde beğenmem kendisini. Ama Cüneyt Arkın, sinemaya girdiği ilk filminden itibaren her zaman hoş ve yakışıklıdır 🖤 Normalde sarışın, renkli gözlü erkek değilde, kara kaş, kara göz erkek tercihimdir. Ama bu ikili arasında Cüneyt Arkın diyorum 😃
saygı duyarım bana göre ikiside eşit ama kadir 1 tık önde sadece siyasetten de bağlamayın konuyu kimi seviyosanız kibarca söyleyin birini överken birini gömmeyin
bence kadir 1 tık önde olamaz. ya da neye göre. cüneytin ordan burdan düşmedik yer yok. atlıyor zıplıyor kadir biraz romantik takılıyor. her türlü tarihi ya da polisiye aksiyon komedi romantik yakışıyor ve hakkıyla oynuyor. kadiri seviyorsun diye 1 tık önde olamaz
Rica ederim Kadir İnanır bana göre yakışıklı değil karizmatik Cüneyt Arkın yakışıklı karizmatik ve yakışıklı olmak farklı şeyler her yakışıklı erkek de karizmatik olmuyor mesela kızların Cüneyt Arkın demesi çok normal bence 😃😍
Selvi Boylum Al Yazmalım Deprem Dila Hanım Devlerin Aşkı Hayat Bayram Olsa Evlidir Ne Yapsa Yeridir Filminde Aşırı Yakışıklı Kadir İnanır Cüneytte yakışıklı ama Kadir İnanırın oturaklı bir yüzü var yakışıklılığı karizması bakışı gülüşü mimikleri sertliği Kızların Kadir İnanır Demesi Çok Normal Allah Özene Bözene Yaratmış Kadir İnanırı 😂😍
Aynen Çok Güzeldi ama ondan çok Ben Selvi Boylum Al Yazmalım Devlerin Aşkı Deprem Hayat Bayram Olsa Evlidir Ne Olsa Yeridir Fırtına Ceza bunları izledim mükemmeldi
En İyi Cevaplar