Eşcinsel olduğu için ve gayca hareketler yaptığı için 17 yıl yedi ama haklı bir sebep bulamadıkları için hapis kararı sebebini ‘çocukları kasten öpüştürme’ diye gösterdiler. Birini öldürdüğünde bile 15 yıl yatıyorsun, birini öldürmekle gay gibi davranmanın bedelinin aynı olması adil değil. Rusya’dan sonra en homofobik ülke kesinlikle Türkiye.
Haklı buluyorum
Haksız buluyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gaga Bulut’a verilen 17 yıl hapis kararını nasıl buluyorsunuz?
Homofobik değilim. Herkes özgürdür, ama başkasının haklarına taciz etmediği sürece.
Soru detayının 'Eşcinsel olduğu için ve gayca hareketler yaptığı için 17 yıl yedi ama haklı bir sebep bulamadıkları için hapis kararı sebebini ‘çocukları kasten öpüştürme’ diye gösterdiler.' kısmı tamamen yanlış. Konuyu en başından beri takip ettim. Videoyu da biliyorum.
Cezanın sebebi şu; 15 yaşından küçük 2 çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ ve ‘müstehcen görüntüleri yayma’ suçu. 7 mi olur, 17 yıl mı olur bilmiyorum ama her suçun belli bir karşılığı vardır. Ona yargı verir. Tecavüzcü ve katiller için ağırlaştırılmış müebbet hapsini VS az buluyoruz, çünkü onlar da aynı ya da beteri acıları çeksin istiyoruz. Yargı konunun bu tarafıyla ilgilenip ceza vermiyor maalesef.
Bu sözde "adalet" neye ne kadar ceza vereceğine şaşırmış valla yaa ulan o kadar cinayet işleniyor, çocuklar servis altında eziliyor, darp ve gasp ediliyor onlara bile bu kadar ceza verildiği çok az'ken, o az olanlar ise halkın tepkisinden dolayıdır yoksa o az olanlarda az bir ceza ile kurtulur veya serbest kalmış olurdu. Saçma sapan şeylere ağır cezalar veriliyor, soruyorum bu mudur "adaletin" olduğunun göstergesi? hayır yani tamam buna da ceza verilir ama bir cinayet işlemedi ki o kadar yıla mahkûm edilsin.
Öldü haberlerini bilmem ama bana kalsa Türkiye'nin yarısını katlederim Bı boka yaramayan insanlar yaşıyor bu ülkede 2. Olarak homofobik bir ülke arıyorsan İngiltere'ye bı bak. Daha geçen sene 53 kadın lezbiyen olduğu için darb edildi 100 lerce gay da aynı seyle halk tarafından cezalandırıldı. Türkiye homofobik bir ülke değil. Sadece adaletinde sorun var. Biraz objektif olun
Gaga Bulut, kesinlikle eşcinsel değildi, Kendisi en az yüz kez söylemiştir eşcinsel olmadığını. Hatta yaptığı eşcinselce hareketlerin vs. tamamen prim amaçlı olduğunu sadece para kazanma uğrunu bunları yaptığını da belirtmiştir. Tamamen para kazanma uğruna hayatını bok etti açıkçası.
17 yıl bana da fazla geldi. Zira çocukları s**enlerin ceza almadığı bir ülkedeyiz. O kadar adaletlisiniz madem neden adaletiniz vakıflara sökmüyor. Bu cezanın tek sebebi var o da bu kişinin internet fenomeni olmasıydı.
Siz de olayı çarpıtmışsınız. Homofobikler LGBT bireylerine baskı yapıyorun arkasına sığınıp madur edebiyatı yapmışsınız soruda. İnsanları yanıltmaya çalışmayın.
İlgili kişinin içeride olmasına sebep olan videoyu izledim. Hiç de senin dediğin gibi "Eşcinsel olduğu için ve gayca hareketler yaptığı için" değil aşağıda bir arkadaşın da dediği gibi "15 yaşından küçük 2 çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ ve ‘müstehcen görüntüleri yayma’" suçundan içeri atıldı.
Bunun cezası 17 yıl olur mu bilemem fakat suçludur ve ceza alması gereklidir.
Haklı buluyorum ama eger gay hareketler ile toplumun ahlakını bozacak ve küçük çocuklari öpüştürüyorsa ceza verilmesi gerekir çünkü toplumun bor ahlakı var ama eger ahlak bozmuyorsa zararsızsa kendi halinde ise tabiki bu cezayò haklı bulmuyorum ve ayrıca adam oldürmek daha ayrı bir suç ve ayni derecede ceza verilmemesi gerektir bir türk insanı olarak bu cezayı yanlış ve adaletsizlik olarak görüyorum ve niteliyorum.
Öncelikle. Konuyu tam olarak doğru lanse etmelisin. Çocuklara para verip yani diyorki senin oğluna gel buraya kardeşim. Başka bir çocukla öpüşürsen eğer size 50ser lira. Bunu görmezden gelip. Tamam kardeşim devam et mi demeliydiler? Senin oğluna yapsa bunu? Birazcık beyninizi kullanmayı öğrenin o beyin orda boşuna durmasın.
Bu yaptığı şey 30 yıla kadar ceza bile alabilirdi.
Daha açık anlatayım Yani kendi gibi gayliga eğimli çocuklar olacak belkide. Belki o çocukların psikolojik sorunları olacak bu durumdan ötürü bunun hesabını sen mi vereceksin burdaki kendini bı halt sanıp tarafli gaga bulut savunması yapan kişiler mi verecek? Adalet yerini bulur konuşursunuz. Adalet yerini bulmaz konuşursunuz. Her davaya bir hakim bakar. Kimi adaleti sağlar kimi saçmalar. Aynı şeyi su uyuşturucu yayını yapan kizdada yaptınız yok çocuğu var yok yazar o bu dediniz. Eeee. Banane kadardim çocuğundan. Madem çocuğu var ozaman gençleri uyuşturucuya eğimli hale getiremez.
Gayca hareket falan değil saçma salak hareketler yaparsan olacağı bu bu tip dikkat çekme çabası içinde olan gerizekalıları neden savunursunuz anlamış değilim biraz özümüze dönsek ve bilime sanata yönelsek nasıl olur şu gaga mıdır ibik midir ne zikimsonik gereksiz ise onu konuşmak yerine.
Suc tabiki abartili ama mahsumda degildi 4/5 sene en vazla yemesi gerekirdi ama adalet islemedigi icin böyle oluo. Ayrica cinayetleri herzaman ayirmak lazim birbirinden. Cinayeti savunmam tabi ama nedensiz ve sacma nedenler icin cinayetler daha agir olmali mantikli bir neden icin daha az olmali.
Bilemiyorum karışık bu işler. Ne yaptığını veya yapmadığını bilmediğim için de yorum yapamam. Ama ceza verilmesi gereken veya haksız yere ceza almış o kadar çok kişi var ki. Hangi birini eleştirebilirsin? :/
Haklı buluyorum, tamam kimsenin cinsel tercihi umurumda değil Ama kimsenin de eşcinsel ilişkisini sapkınlık durumunu görmek zorunda değilim. Diğer adalet konusuna gelirsek ülkede adalet zaten yok
Cezayı gay olduğu için değil. Ahlaksızca hareketler sergileyip toplum ahlakını zedelediiği için aldı. Onlarca gay hayatını çok güzel sürdürüyor. Birilerini suçlamaktan vazgeç bence
Suclama dogruysa lafim yok ama suclama yanlişsa cocuklari öpüstürme olayi yalansa bu adam ölmeyi haketmiyordu... Kimsenin cinsel tercihini yargilamaya hakimiz yok her insan kendinden sorumludur.
Iyi olmuş. Gtu başi oynayanlara ibret olur umarim. Piyasa da çok cozutan ahkali degerlerin içine eden tipler var. Gonul ister ki tecavuz ve insan oldurme suçlarina karşinda en agır cezalar verilsin.
Aynen öyle homofobik polislere ve homofobik avukata denk geldiği için bu ceza verildi ama insanlar yanlış bilgilendiriliyor. 18 yaşından küçük çocukları öpüştürdü ve müstehcen görüntüler paylaştı diye hapse atıldı mesajı verilmeye çalışılıyor ama bu yanlış
Detayı kısaca anlatabilirim: Gaga Bulut denen şahısa eşcinsel olduğu için ve kadın gibi davrandığı için 17 yıl hapis kararı verildi ama ailesi ‘gay gibi davrandı diye 17 yıl hapis veremezsiniz’ demesin diye 18 yaşından küçükleri öpüştürdüğü için bu hapis kararı verildi diye gösterildi
insanların kararlarına, hayatlarına her zaman saygı duydum fakat insanları, hele hele daha yeni karakteri yerine oturmamış çocuk ve ergenlik dõnemindeki çocuklara õzendiriyorsa doğruysa bu. Haklı buluyorum.
En İyi Cevaplar