1. Kubilay’ın Miray ile ililkisi sürerken bu kızla buluşup konuşması...
2. Kız reklam peşinde olsa adını soyadını verirdi. Kız intikam almak için yapmış. Başarılı olmuş mu? Evet bence olmuş!

Bu tür ifşalar can sıkıcı bir boyuta geldi. İnternetin her yerde olduğu bütün hayatımıza girdiği yerde ilişkiye başlamanın başka alanlarda olmasını beklemek aptallık. Bu işten Kubilay zarar görür ama unutulur. Adam kız arkadaşıyla sorunu var. Bu belli zaten. Yine ayrılınca olsa iyiymiş.
Kubilay geçmiş olsun diyorum. O kızda kendine yazılan tüm mesajları ifşalamazsa demekki derdi Kubilay ve art niyet var işin içinde.
Arkadaş gidip bir cafe gitsen önüne numaralar yağar, ortama gitsen tanışmak isteyen çok olur. Ergen gibi bunlar? Niye kendinizi daima küçük düşürüyorsunuz, hey allahım yarabbim.
Eyvah eyvah! Bir ben tanimiyorum galiba bu kisileri? Geri kalmisim herseyden vah ki vah! Unlu erkek yazinca guzel guzel yazisin, cagirinca bulusup yatin sonra gorusmeyi kesince reklam yapin... Aferin kizlar, tebrikler. Ben gec kaldim galiba, erkeklerle bunlari yasamak icin ondan bana ters geliyor, gercekte kotu birsey olsa kimse yapmazdi cunku.
Konuşmalarda pek birşey yok sıradan birisi yapsa kimsenin umrunda olmayacak olay, ünlü diye saçmaca sövüyorlar. Burda sövülmesi gereken konu kızın yaptığıdır.
Cevap
28Cevap
Bu ara ünlü erkekler ifşalanmaya başladı nedense. 😶
Bir küfür etsem derinden,
KS oynar yerinden...
Bir de ifşalamak suç demiş bir ünlüleri seçerken sığırlık testine falan mı sokuyolar anlamayom valla. 😂
Bu ne yaa ergenimsi konuşmalar demek ki bu da karaktersizmiş olan yine ünlü de olsan bir kıza oldu. 🤷♀️
Eee Türkiye de ne kadar şerefsiz varsa onlar popüler yapılıyor. Sonra şerefsizmiş deniliyor arkasından 😅 ilginciz
Kim bu Kubilay, Miray, hala bilmiyorum. :( Ama hikayedeki Kubilay kişisi de, Beyza kişisi de pek karakterleri insanlar değiller belli ki.
Ne diyebilirim ki 😂 kızlara güvenmeseydi artık ne açlıksa bu Sen oyuncusun Instagramdan yürüme mi kaldı ya
Benim favorim yine de en büyük trabzonspor yürümesi😂😂😂
Adam karakter yoksunu zaten de kız da baya iki yüzlüymüş
Vuuu sonunda ifsalandi hee... eee çekirge bir sicrar iki sıçrar 3. de faka basar.
Kızlar da az değil ne bekliyordu acaba Miray gibi kızı bırakmış sana mı nikah basacaktı 😂
Miray Daner’in aldatıldığı bu dünyada bize neler yapılmaz 😒
KS den yürüseydi ifşalanamazdı. KS de ben değilim benmişim gibi konuşmuş der çıkarsın işin içinden ama resmi hesap olunca birde numara paylaşınca sıkıntı işte sen olduğun apaçık belli oluyor nu yüzden yaşasın KS=)
helal olsun. Yapsın yapabildiği kadar. Ben bir kızın peşinden 4 sene üzüntü duydum duymaya da devam ediyorum... bizm dünymız değil burası
ünlüye , zengine , yelkenleri anında enayi gibi suyu indiren bazıı kızlar bize gelince ordinaryüs kesiliyor
en tipsizi bile kendini hint kumaşı boyası sanıyor
Ünlü-ünsüz, kadın-erkek , aldatan herkesin Allah b. lasını versin ya rezil yaratıklar. Hiç utanmıyolar, hiç.
Kubilay i sevimsiz buluyordum hislerimde yanılmadım yine
Abicim ben şu bekar halimle kimseye yürümüyorum siz niye sevgiliniz varken ve bu kadar medyatik biriyken böyle işlere kalkışıyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum hayret
Kızın aklına ifşalamayı kendi sokmuş o kadar tekrar etmiş ki
Sinirlenmiş olsa bile ifşalaması hoş değil. Ben olsam umursamam.
Yanlız iki kez ihanet söz konusu değil. Miray kubilaydan sadece bir defa ayrıldı oda ağustosta. Ağustostan sonrada barışmadı kubilayla. İkinci kez ihanet söz konusu değil. Mesajlarda ağustostan öncesine ait. Yani mirayla ayrılmadan önceki döneme.
Milyon kez ihanet eden tüm şehirle yatan evli kadınlar kadar düşkün degil onlarda kutsal bakire yi oynuyor her fuhuş tan sonra
bir kez ihanet eden yine ihanet eder, herkes dersini alsın başka bir şey demeye gerek yok.
Iste boyle güzel kardeşim. lar sevilir sonra sonu husran svmeye devam kizlar😀
artik eskisi gibi rahatca daldan dala seks yapamazlar. hep bir ifşa korkusu olacak😅
Hatırladım. Oyuncu Kubilay Ama ve Miray Daner. Vatanım Sensin dizisinde abi kardeşi oynadılar. Aldatmak aldatmaktır yani. Hoş olmamış
Boyu devrilesice demek isterim.
Ne boş herif cıktın parayı bulunca azıttı
Ünlü olmakta zor jfkd
düşkün değilse komplexlidir kendine olan güvenini getirmeye çalışıyordur
Bu kim ya. Her önüne gelen insanı ünlü yapıyorsunuz
hepsi tıptan yanlış durumlar
parası olan bütün erkekler böyle kadınlar bilmiyor mu biliyor konu taşımaya kapalı
Tam karaktersizmiş.. :)
Miray da akıllansın artık
Yalan söylüyorsun derim. Sen ne dersin
Kizlara guvenmesi hata zaten 😀
Sizene ki milletin hayatından?
Miray'ı o kadar iyi anlıyorum ki..😀
Ünlü olan g*t baş dağıtıyor örnekleri çok
Çok boş bir olay hahaha sanki
Ünlülerin rezillikleri adlı çalışma
Yakışır aslanıma.
Yürüyün koçlar
Resmen Miray yaşadıklarımı yaşamış