Diziler & Filmler Lucifer dizisi güzel mi? tuhafamanormalbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram dizi veya film sayfalarinda goruyorum surekli. Lucifer'i izlemis olan var mi? nasil bir dizi? Öneriyor musunuz? Lucifer dizisi güzel mi? Cevapla Instagram Soruları Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Üyecikkkkuyee Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Ben izledim dedektif aşık oluyor cehennem kıralı şeytan lucıfer ve arkadaşı cehennemden kaçıyorlar abisi falan geliyor goturmeye calısıyor ama yakısıklı adam bazı insanların sucluların akıllarını yıtmermesı İcin gercek yuzunu falan gosyerıyor 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. güzeldi ilk başlarda sonra biraz saçmaladılar. 1 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 474 cevap paylaştı. Hemde süper 1 7 Yorumla tuhafamanormalbiri +1 yıl Kac sezon kac bolum Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl 4 sezon 60 veya 70 bölüm felandı Yorumla tuhafamanormalbiri +1 yıl Hmm diziye baslarim da 2-3 bölümden sonra birakmam dimi 😂 bazi dizilerde bunu yasadim cunku Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl Vala adama aşık oldum ben o yüzden hiç bırakmadım polisiye tarzı bir dizi eğer konusunu sevmezsen izleyemezsin zaten Yorumla tuhafamanormalbiri +1 yıl Polisiye cok severim Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl O zmn the mentalist de izle Yorumla tuhafamanormalbiri +1 yıl Fragmana falan bakarim ilgimi cekerse seyrederim. Yorumla
idiAmin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 356 cevap paylaştı. Ben sıkıcı buldum 3 0 Yorumla
En İyi Cevaplar