Netflix üyeliğim var. Her ay parasını da bayıla bayıla ödüyorum ama izleyecek, dikkatimi çeken bir şey bulamıyorum. Başlıyorum ve bırakıyorum sürekli. Şöyle şunu mutlaka izleyin dediğiniz Netflix dizi önerileri var mı?

Netflix üyeliğim var. Her ay parasını da bayıla bayıla ödüyorum ama izleyecek, dikkatimi çeken bir şey bulamıyorum. Başlıyorum ve bırakıyorum sürekli. Şöyle şunu mutlaka izleyin dediğiniz Netflix dizi önerileri var mı?

Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından geliştirilen Amerikan psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisidir.

Senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan ve Netflix'te yayımlanan fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisi. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 tarihinde yayımlanmıştır.

27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orijinal internet dizisi. Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden uyarlanmıştır.

Michael Petroni tarafından oluşturulan bir Amerikan gerilim web televizyon dizisidir. İlk sezon 1 Ocak 2020'de Netflix'te yayınlanan on bölümden oluşuyor.
Manifest olabilir. Kdrama seviyorsan bussines proposal izleyebilirsin. Eğer türk filmi istersen yaratılan izleyebilirsin
Milyonlarca abonesi olan Netflix, üyelerin internete bağlı bir cihazda reklamsız dizi ve film izlemesine olanak tanıyan, abonelik tabanlı bir yayın hizmetidir. Ayrıca dizileri ve filmleri iOS, Android veya Windows 10 cihazınıza indirebilir ve internet bağlantısı olmadan izleyebilirsiniz. Dünya çapında oldukça popüler olan Netflix'in, abonelerine sunduğu en büyük avantaj, her türlü içeriği rahatlıkla izleyebilmeleridir. İsteğe bağlı olarak ve istedikleri herhangi bir ekranda istedikleri dizi ve filmleri rahatlıkla izleyebilirler.
Netflix'te dizi ya da film izleyebilmek için abonelik almanız gerekmektedir. Netflix uygulamasını veya Netflix web sitesini açtıktan sonra hesabınıza erişmek ve TV şovlarını ve filmleri izlemeye başlamak için Oturum Aç'ı seçin. Netflix uyumlu herhangi bir cihazda veya birden fazla uyumlu cihazda oturum açabilirsiniz. Evinizdeki üyeler için profiller oluşturarak onların kendi kişiselleştirilmiş Netflix deneyimlerine sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. Hesabınızda beş adede kadar bireysel profil olabilir ve her biri için bir olgunluk derecesi düzeyi belirleyebilirsiniz. Şimdi efsane Netflix dizileri ile tanışmanın tam zamanı!
Netflix'te izlenebilecek en iyi diziler şu şekildedir:

20 Ocak 2008 yılında yayınlanan ve oldukça sevilen Breaking Bad Netflix'in sevilen dizilerinden bir tanesi. Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, RJ Mitte, Giancarlo Esposito oyuncu kadrosuna sahiptir. Drama, Suç, Sürükleyici, Gerilim türünde olan dizinin 9,9 IMDb puanına sahiptir. Konusu ise; 50 yaşında lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), ölümcül bir kansere yakalandığı öğrenir. Ailesinin geleceğini kurtarmak için metamfetamin üretip satmaya başlar.
Suç dolu bir hayata başlayan kimya öğretmeninin hayatını izliyorsunuz. 5 sezon 62 bölümden oluşan diziyi izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz.

23 Eylül 2013'te NBC'de gösterime giren bir Amerikan suç gerilim televizyon dizisi olan The Blacklist 8.1 IMDb puanına sahip. James Spader, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Hisham Tawfiq gibi isimler kadroda yer alıyor. Konusu ise: FBI tarafından uzun süredir aranan suçlu Raymond Reddington’un (James Spader) kendi isteği gidip teslim olmasıyla başlıyor. Onca yıl sonra, profil uzmanı Elizabeth Keen ile çalışması şartıyla, gangsterler, casuslar ve uluslararası teröristlerden oluşan "kara listesini" yakalamak için FBI ile çalışmayı kabul eder. Daha sonra ise olaylar başlar. İzlemediyseniz diziye bir şans vermelisiniz.

31 Ekim 2010 yılında ilk bölümü yayınlanan dizi 11 sezondan oluşmaktadır. Korku, Gerilim, Dram türünde olan dizinin oyuncuları Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Rubén Blades. IMDb puanı ise; 9,2. Netflix'in en popüler olan dizilerinden biri olan The Walking Dead konusu ise oldukça sürükleyici. The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Dünya çapında beklenmedik bir salgını ve herkesin zombiye dönüşmesini konu edinmiştir.
The Walking Dead 1. sezon, şerif Rick Grimes'ın vurulduktan sonra komadan uyanmasıyla başlar. Hemşire ya da doktor bulmak için hastanede dolaşırken bir ordu zombi sürüsüyle karşılaşıyor. Zombilerden kaçan Rick eve döner fakat eşi ve oğlunu bulamaz. Hayatta kalan birçok kişinin Atlanta'ya kaçtığını ve karısı ve oğlu Lori ve Carl'ın orada olup olmadığına bakmaya karar verir.. Yolda da başına birçok olay gelir. Daha fazla spoiler vermek istemeyiz, dizinin devamını merak ediyorsanız mutlaka izlemelisiniz.

15 Temmuz 2016 yılında yayınlanan dizi 4 sezon 36 bölümden oluşmaktadır. Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin kadrosundan oluşan dizinin IMDb puanı 7,8. Oldukça popüler olan ve herkes tarafından sevilen dizinin türü ise bilimkurgu-korku türündedir. Konusu ise oldukça sürükleyicidir.
1980'lerde Indiana eyaletinin Hawkins adındaki kurgusal kasabasında olaylar yaşanıyor. Genç bir çocuk kasabada doğaüstü olayların yaşanması ardından kayboluyor. Kaybolan arkadaşlarını arayan çocuklara yardım etmeye çalışan ve psikokinetik güçlere sahip bir kızın ortaya çıkışı üzerine dizi başlıyor. Birçok sorunla baş etmeye çalışan çocukların hikayelerini korku dizilerini seviyorsanız mutlaka izlemeniz gerekiyor.

5 Ekim 2018 yılında Netflix'te yayınlanan Élite tam bir gençlik dizisi! 7, 4 IMDb puanına sahip Élite'nin oyuncu kadrosu: Itzan Escamilla. Omar Ayuso. Miguel Bernardeau. Arón Piper. Gerilim, Gizem, Dram türünde olan dizinin konusu ise: Daha önce devlet okuluna kaydolan üç gence özel bir özel okula burs verilir. İşçi sınıfından gençler uyum sağlamakta zorlanırken, varlıklı öğrenciler evde ve okulda kendi dramlarıyla baş etmeye çalışırlar. Öğrenciler arasındaki çatışma sonunda bir öğrencinin öldürülmesine yol açar.
İkinci sezonda, öğrenciler sınıf arkadaşlarının öldürülmesinden sonra hala şoktalardır. Bir öğrenci daha kaybolur. Polis, öğrencinin cinayetini soruşturmaya ve tutuklanan zanlıyı sorgulamaya devam eder. Üçüncü sezon başka bir öğrencinin ölümüyle açılır. Öğrencilerin hepsi soruşturmadan geçiyor, cinayetlerin gerçek sebebini öğrenmek için diziyi izlemelisiniz.

17 Eylül 2013 yılında yayınlanan dizi polisiye komedi tarzında Amerikan yapımıdır. Polisiye dizilerini sevenlerin bayılacağı dizinin oyuncuları: Andy Samberg, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Andre Beaugher gibi muhteşem oyuncular yer alıyor. 8 sezon 153 bölümden oluşan dizinin IMDb puanı ise 8,7. Konusu ise oldukça eğlenceli.
Dedektif Jake Peralta , Brooklyn'in doksan dokuzuncu bölgesinde yetenekli ama kaygısız bir polis dedektifidir. Meslektaşları ile birlikte ofiste son derece gevşek davranmaktadırlar. Fakat son derece disiplinli bir dedektif olan Kaptan Ray Holt ofise geldiği zaman bütün gevşeklikler son bulur. Kaptan Ray Holt bu işlevsiz dedektif grubunu ve ofisi Brooklyn'deki en iyi karakol yapmaya kararlıdır. Macera genç, küstah Dedektif Jake Peralta ve onun kontrollü ortağı Amy Santiago'nun yer aldığı bir elektronik mağazasında başlıyor.. Bir soygunu araştıran ikili her şeyi sorguya çekiyor. Kahkahalara doyacağınız bu dizinin her karakteri ayrı ayrı komik. İzlemediyseniz bir şans vermelisiniz.

Bilim kurgu, fantezi, korku ve komedi gibi çeşitli türleri kapsayan animasyonlu kısa öykülerden oluşan dizi 8,4 IMDb puanına sahiptir. 15 Mart 2019 yılında Netflix'te yayınlanmıştır. Her bölüm farklı yerlerde ve farklı konularda geçmektedir. Dizinin yapımcılığını Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, ve Tim Miller üstlenmektedir.
Üç robot, insan uygarlığında neyin yanlış gittiğini araştırmak için Dünya gezegenini ziyaret eder. İnsanların kıyamet durumunda nasıl hayatta kalmaya çalıştıklarını incelemek isterler. Önce bir ormana giderler ve burada sadece av eti yiyerek hayatta kalmak için hayatlarını kaybeden insanların kalıntılarını bulurlar. Grubun hayatta kalmak için kendi aralarında savaştığını, ancak sonunda hiçbirinin yaşamadığı sonucuna varırlar.
Daha sonra lüks bir tatil köyüne dönüştürülen eski bir petrol sondaj kulesine giderler. Olaylar bu şekilde gelişir ve her bölümde farklı senaryolar vardır. Bazı bölümler insanları düşündürürken bazı bölümlerde güldürür. Animasyon tarzı dizileri seviyorsanız tam size göre!

2 Mayıs 2017 yılında yayınlanan dizi dünyada en çok izlenen diziler arasında yer almaktadır. Oyuncu kadrosu; Álvaro Morte, Itziar Ituño, Úrsula Corberó, Paco Tous, Pedro Alonso gibi muhteşem oyunculardan oluşmaktadır. 8,2 IMDb puanına sahip olan dizinin türü ise drama ve suç. Aksiyon dolu filmleri seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz.
Dizi, Ulusal Darphane ve Çan Fabrikasına karşı hazırlanan çok günlük bir saldırı etrafında dönüyor. "Profesör" olarak bilinen gizemli bir adam, tarihin en büyük soygununu planlıyor. Hedefleri fabrikaya girip 2400 milyon Euro basmak. İddialı planı gerçekleştirmek için, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan belirli becerilere sahip sekiz kişilik bir ekip oluşturuyor. Ekip 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer. 5 aylık eğitimde bütün ihtimalleri düşünerek hareket ederler. Eğitim tamamlandığı zaman ise kendilerini 67 rehine ile birlikte İspanya Kraliyet Darphanesine kitlerler. Fakat burada hiç hesaba katmadıkları olaylar yaşanır.

2 Aralık 2013 yılında yayınlanan yetişkin animasyon dizisi olan Rick and Morty macera, bilim kurgu ve komedi türündedir. Konusu ise oldukça sürükleyici Animasyon sevenlerin çok beğendiği diziye bir şans vermelisiniz. Konusu ise şu şekildedir; dahi, alkolik ve dikkatsiz bir bilim adamı olan Rick'in, o kadar da zeki olmayan 14 yaşındaki endişeli bir çocuk olan torunu Morty ile olan maceralarını izliyorsunuz. Bu ikili boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli maceralara atılıyorlar. Animasyon sevenlerin izlemesi gereken bir dizidir.

19 Mart 2017 yılında yayınlanan tarihi dönem draması tarihsel kurgu, romantizm ve macera türlerini içermektedir. Anne with an E, Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı Anne Green of Green Gables'dan uyarlanmıştır. 8.7 IMDb puanına sahip dizi oldukça fazla izlenmiştir. Konusu ise; yetimhanelerde ve yabancıların evlerinde taciz dolu bir çocukluk geçiren 13 yaşındaki Anne karakterinin hikayesini izliyorsunuz.
1890'ların sonlarında, Anne yanlışlıkla Prens Edward Adası'nda yaşayan yaşlanan kardeşler Marilla ve Matthew Cuthbert ile birlikte yaşamaya gönderilir. Eşsiz bir ruha sahip, yaratıcı ve zeki olduğunu kanıtlayan Anne, küçük kasabalarındaki Marilla, Matthew ve diğer herkesin hayatını değiştirir.
Netflix'te birçok dizi türleri bulunmaktadır. Netflix sürükleyici diziler, ödüllü diziler, komedi dizileri, lise dizileri, bilim kurgu dizileri, korku dizileri, Türk dizileri, gerilim dizileri, drama dizileri gibi birçok kategori sunmaktadır. İstediğiniz türdeki dizilere ulaşabiliyorsunuz.
Bir çırpıda bitirebileceğiniz mini diziler Netflix'te oldukça fazla. Soluksuz izleyebileceğiniz Netflix En İyi Mini Diziler şu şekildedir;
1. I * Not Okay with This - IMDb: 7.5: Oldukça popüler olan bu dizi 2020 yılında yayınlamıştır. Lise öğrencisi 15 yaşındaki Sydney, telekinetik güçlere sahip olduğunu fark etmesiyle dizi başlıyor. Hem yeni güçlerini keşfetmeye hem de hayatınızı düzene sokmayan Sydney'in hayatına ortak oluyorsunuz.
2. Teenage Bounty Hunters - IMDb: 7.7: Komedi türünde olan dizi sizi kahkahalara boğacak. 2020 yılında yayınlanan dizi iki kız kardeşin hayatını konu ediniyor. Birçok olaya da karışan bu ikiliyi izlemelisiniz.
3. Maniac - IMDb: 7.8: 2018 yılında yayınlanan dizi bir ilaç deneyine katılan iki genci anlatıyor. Oscar ödüllü Emma Stone ve Jonah Hill gibi başarılı oyuncu kadrosuna sahiptir.
Kore yapımı dizileri sevenler Netflix'te birçok diziye ulaşabilir. Kore pop kültürünü yansıtan Netflix En İyi Kore Dizileri şu şekildedir;
1. It's Okay Not to Be Okay: 2022 yılında yayınlanan dizi en çok izlenen Kore dizileri arasındadır. 8,7 IMDb puanına sahip dizinin konusu; psikiyatri bölümünde çalışan bir adam ile popüler ama asosyal kişilik bozukluğu olan bir kadının hayatını anlatıyor. İkisinin bir araya gelmesiyle ortaya değişik şeyler çıkıyor.
2. Lovestruck in the City: 2022 yılında yayınlanan romantik, dram türünde olan dizinin IMDb puanı 7,5. İşinde çok başarılı olan bir mimar ve özgür ruhlu bir kadının hikayesini anlatmaktadır.
3. Kingdom: 2019 yılında yayınlanan dizi aksiyon, dram ve korku içermektedir. 8,4 IMDb puanına sahip olan dizi hanedanlığı etkisi altına alan salgından kurtarmaya çalışan bir prensin kötülüğe karşı açtığı savaşı anlatıyor.
Heyecanlı bir yolculuk arayan izleyiciler için Netflix En iyi Tarihi Diziler listesi de bulunmaktadır. Zamanlar içerisinde kaybolacağınız, savaşlara şahitlik edeceğiniz dizilerden bazıları şunlardır; Spartacus, Vikingler, Rise of Empires, Oktoberfest Beer An Blood, Knightfall, Barbarians, The Englis Game, Alias Grace, Norsemen, Versailles, Marco Polo
İzlemiş olduğum ve beğendiklerimi sıralıyım seç beğen al..
You, dark, narcos, sense8, rıvaldale, the100, sherlock, seks education, breaking bad, prison break, bodyguard, Stranger thinks, ölmek için 13 sebep, Elite, dracula, Lucifer, have i met yout mother, Vıs a vıs, Lost ın space, black mirror, la casa de papel, altered carbon..
Hepsi cok guzel yarisini izlemisimdir haz etmedigim tek dizi papel
Maalesef izlemiyorum Türk dizilerinde güldürü aksiyon gerilim dram aşk sevgi konulu konular çok, vurdulu kırdılı şeyleri izledim hep 😊 halen de eski dizileri izlerim seçiyorum sana göre yok mu bildiğin vurdulu kırdılı 😊 ama Türk dizisi olacak.
Aşkı memnu
Geç sıkılırım o türden hep aşk onunki ve çoğu bölümünü izledim.
Cevap
19Cevap
İdiallı konuşucam neftlix şimdiki diziler balon sana neftlixi n en kalitel i 3film ve belgeselini diycem bunları izle la ca de de papel Lucifer gibi dizilerin ne kadar kötü olduğunu anlarsın1BROTHER2dünyanın en zorlu hapishaneleri3suçlu zihninde yolculukBROTHER film öbürüde dünyanın en zorlu hapishaneleri ve biride katillerin tecavüz cülerin neden öyle olduğunu anlatıyor 3. belgeselde bu yapımlar ı izleyen genelde neftlix balın dizilerini çok kötü buluyor the string fark lacedesepapel Lucifer hepsini izledim beş para etmez izleme zevki yok dediğim 3yapıma göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın
Alice in borderland. Squid game sacmaligindan bin kat iyi olan dizi. Neden squid game kadar abartilmadi bilmiyorum. Ama cok iyi dizi. Her bolumunde kafayi yiyerek bitiriyosun
Black mirror
seks edicution ( cuma ikinci sezonda gelicek hem )
How i met your mother
Vikings
The witcher
Edicution 2 yi bekliyorum zaten mirror un da bazi bolumlerini izledim vikingler sarmadi diger ikisini izliycem cogu onu onerdi
Evet ya sonunda
Aynen ya ama oda başkasıyla takılırken otiste onu izliyodu bence otisle meave olur ya ama 2. sezonda olurmu bilemem seyirci ikisini birlikte görmek istiyo ama biraz yorumları okumuştum seyircinin
Senin önerdiklerine ek olarak luciferda gzel
You adında bir dizi var, sarıyor diyor izleyen arkadaşlarım
Konusu
Evet penn badgly oynuyo gossip girl de oynamiştı
Aklimda
Ottoman diye bir belgesel var... onda oynamıştım izle 😁
Netflixte bir ruh hastasının hayatı diye bir mini dizi var benim hayatımı konu alıyor başrolünde ben varım kesin izle 😂
Mukemmel istek listeme ekledim djdkdjd
Ekle 5 bölüm sürüyor ama etkileyici bölümler maksimum 40 dk zaten 😂
Spolier vermede dkdkd
Kırmızı çizgimdir hayatta vermem black mirror getir götürümü yapar dark saygıyla eğilir gizemse gizem korkuysa korku 😂
Terzi, kuş uçuşu, mezarlık, biz kimden kaçıyorduk anne
Ne tür dizilerden hoşlandığını söylemen lazım. İzleyip beğendiğin diziler neler?
Friendsi jzle
Olmamasi sorun degil bir diziye baslarsam kendimi ona gore programliyorm her seyimi isimi gucumu sorumluluk gibi bisey
Evet birisi daha onerdi sanirim ona basliycam
Kısa dizi iyidir sıkmıyo en azindan
3 bölüm olmasına rağmen dracula
Kesin izlerim kisa dizileri severim
Izlerim konusu tam ne
Konusu
Ha şu şey olan dizi dinle ilişkili falan miydi ne cia falan mevzusu vardi
Aklimda 4 oldu liste
Yok daha cok var da burda onerilenler falan dkdkd
Sonsuz cok uzun bir zaman kavrami dkdkdjd
Varsa daha dizi film falan fndjdnr
Ixper mi ne yetmiyomus djdjd
Stranger Things, Lucifer, Ozark, The Witcher
Lucifer izledm digerleri listemde zaten
Friends mutlaka izle
Yazdım saol
Ne demek
Film zevkini bilmiyoruz ki oneri yapalim efenim
Hic fark etmez kendini izletsin yeter
The witcher fantastik bir dizi ve beni bayagi sardı.
The mesih izlemediysen ilgi cekici gizem dolu saran bir dizi. Bu ikisi şu an popüler
Kac sezonlar ve bitmis mi yoksa cekilecek sezonlari var mi
Ikisi de yeni dizi. 1 sezon yayinlandi.
Öyle pek takip edemiyorm sinir bozucu oluyo tam sezon bitti baskasina gecicekken sezon bekle ki yayinlansin
Evet sezonu beklemek cidden can sıkıcı
Atiye var başlasammi başlamasammi diye ikilemdeyim sırf sezon bekleniyo diye
Muhafiz keza ayni sorun 1. Yi izledm 2 yi beklerken sinir oldum cikti izlemedim
Ben izlemedim henüz onu. Pek dikkatimi cekmedi. şu an film bakiyorum netflix den film modundayim. ama hala bulamadim
Ölüm defteri mutlaka izlenmesi gereken bir film en az 20 kez islemisimdirrr
bir ara izlerim onu yazdim kenara. Ama şu an fantastik ingiliz filmleri modundayim. Dev avcısı gibi
Jack olan mi djjd
Evet 🥴
Güzeldi izlemistim
Valla film bulamassam BFG'yi bir daha izleyecegim. İzlemediysen mutlaka izlemelisin
Devle bir cocuk vardi falan o mu disney yapimi bir filmdi galiba
Evet o. Harika bir film
Çok güzel di baya iyiydi
Dark
Peaky Blinders
You
Bu sorudan binlerce var. Got serisini izle
You..
How i met your mother
Konusu ne
Çocuklarına annesiyle nasıl tanışdığını en başından anlatan adamın arkadaşlarıyla eski yaşamını eğlence komedi üzerinden anlatması
Bölümleri 22dk dimi baktim simdi de sarar ilk bolume baktim da
Evet 22 dakika bölümleri ve 9 sezon çok güzel dizi iyi seyirler
Tesekkür ettim 🤗
Youu
Vikingleri izle.
1 kezban 1 mahmut dizisini öneririm k.. a... l
Lacasa de papeell
Ilemeyi en cok denedigim dizilerden biri 5 kez falan baslayip biraktim sarmadı
Peaky bitirdim prison da yarida biraktim atiye dusunuyorum cok övdüler
Bendeki sorun da o işte ilk bolumunun sarmasi lazim ki devam ediyim
Dark izlediniz mi
Evet izledim ama atiyeye benziyo sarmadi
The witcher 👍
Konusu ne acaba
Izlenebilir saol
Dizi degilmi o
Hmmm anladm eski donem dizisi mi
Tam benlik degil bn daha cok gizem bilim kurgu falan dönem dizileri pek sarmiyo beni taht oyunlari hariç
Peaky izledim
You izle
Atiye
Prison Break
Daredevil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?