O parayı bana versinlerdi, ben onları bu işin profesörü Aslı Enver’e götürürdüm diyorum. Ya sen ne diyorsun? #GörselManidar Dr. John Demartini, adam görselde bunlara gülmüyorsa bende akrep değilim😁Defne Samyeli ve Çağla Şıkel, Amerikalı kişisel gelişim uzmanı Dr. John Demartini’nin 16 saatlik ‘affetmeyi’ anlattığı seminerine katıldı. Bu eğitim için 12 bin 800 lira ödediler.#Bendeakrebim
Muhtemelen sorunları şuydu; yeryüzünün yaşayan ucubeleri olmaları onurlarına dokunuyordu ve kendilerinden kaynaklanan bu onur kırıcılığı gideremiyorlardı, yani kendi ucubeliklerini affedemiyorlardı, ama anlaşılmakta ki bu sorunu aşmışlar, kendileri gibi bir ucubeden dersler alarak, kendisi olamayan biri kendisi gibi olan birine dönüşür mutlaka, bir kimse tek bir biçimde bulunabilir, aşağılık olan yaşamın hangi evresinde hangi şartlara sahip olursa olsun, o her an daimi bir aşağılık olarak yaşayacaktır.
paraları var ve bu para ile ne yapacaklarını kendileri bilir. belki gerçekten affetmeye ihtiyaçları vardır bilemem. kendi gelir düzeyleri itibariyle bu para çok büyü değil. bu adamı tanımıyorum ve bunun bir safsata olduğunu düşünüyorum ama bunu gene de bilemem...
12 bin 800 tl onlar için çok da önemsenecek bir miktar değildir sanıyorum. Bu parayı gidip sadece bir çantaya veriyorlar zaten. En azından faydalı bir şekilde kullanmışlar
Para çok olunca insan ne yapacağını şaşırırmış ya bunlarınkisi gerçek birer örnek işte (=
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o zaman bu iki kadını test edelim mi. bakalım affetmeyi ogrenebilmisler mi yoksa ogrenememisler mi.. ağzımıza gelen bütün kötü sözleri küfürleri saydiralim.. onlarda bizi savcılığa sikayet etmeyip hemen affetsinler.. 😂 bye
Para bahane hocanın biri içinde ki enerjiyi çıkaracağım seni survivorda birinci yapacağım diye yarışmacıyı delik deşik edeli taa ki seneler olmadı değil kadın şikayetçi olmuştu dolandırıldım diye
HOCA : KIZLAR AFFETTİM DİYİN BAKAYIM ÇAĞLA&DEFNE : AFFETTİM HOCA : TM ÇAĞLA&DEFNE : teşekkür AL 12.800 HOCA : Ö. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sende kafayı ünlülere takmışsın be guzummm bir sal kendini dışarı çık hava al aya güneşe bak bişey yap
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o paraları bana versinler ben onların tüm sülalesini hemen affederdim yaani burada ben dururken neden o adama o kadar para vermişlerki çok ayıp yaani 😁😁
Adam orda dollar uzerinde anlatiyor. 2000 dollar vermisler gayet normal bir para 16 Saat icin bir uzaman seminer veriyor Yani tl olunca size cok gelmis olabilit
En İyi Cevaplar