Exo grubunun üyesi olan Chen (Kim Jongdae) bugün hayatında bir kız olduğunu söyledi ve hayatındaki kızın ünlü olmadığı,7aylık hamile olduğu ve basına gösterilmediği biliniyor ayrıca 7aylık hamile olan nişanlısı ile aile arasında basına kapalı bir şekilde evlendiği iddia ediliyor. Bugün dünya gündemine bomba gibi düştü bu haber ilk başta yalan olduğu düşünülse de Chen ve Sm Entertainment tarafından onaylandı. Chen onayını bir mektup ile belirtti ve mektupta şöyle diyordu ;
Merhaba, ben Chen. Hayranlarıma söylemek istediğim bir şey var, o yüzden bu satırları yazıyorum. Nasıl başlayacağımı bilemiyorum ve oldukça gerginim. Kelimeler yetersiz gelse bile, bize bunca sevgiyi veren hayranlarımıza tüm samimiyetimle ilk önce ben haber vermek istedim.. Hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek istediğim bir kız arkadaşım var. Kararımla ve bu kararın getireceği sonuçlarla ilgili endişelerim vardı. Ancak üyelerle ve ajansla yaptığımız konuşmaların sonrasında, aniden görüp şok olmamanız için haberi sizlere erkenden ben vermek istedim. Bu dönemde Tanrı’dan bir lütuf geliverdi önüme. Bu süreçte kendimi geri plana almak zorunda kaldım ve ne ajansla ne de üyelerle yapmış olduğumuz planları gerçekleştiremedim. Ama bu lütuf gücüme güç kattı. Haberi nasıl vereceğim diye düşünerek daha fazla zaman kaybetmek istemedim, o yüzden cesaretimi toplayıp bir an evvel açıklamam gerektiğini düşündüm. Bu haberi duyup beni içtenlikle kutlayan grup üyelerine ve bana koşulsuz sevgilerini gönderen hayranlarıma çok teşekkür ederim.. Size duyduğum minnettarlık hissi asla kaybolmayacak ve bundan sonra da hiç değişmeden, daima elimden gelenin en iyisini yaparak verdiğiniz bu sevginin karşılığını vermeye çalışacağım.
Her şey için teşekkürler.
Ayrıca Chen çoğu K-Exol'lerden linç yedi bu kararından dolayı ve gruptan ayrılması istendi sonuçta bu kimseyi ilgilendirmez kendi hayatları. Ardından grubun lideri olan Suho (Kim Jun-myeon)'ya da Chen'i korunması, prezervatif takması gerektiğini söylemediği içinde linç yiyor gerçekten çok mantıksız.😑Chen nam-ı diğer Kim Jongdae umarım hayatında kurduğun aile ile çok mutlu olursun, desteklerimiz seninle...❤
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an aldığım bilgilere göre Sm Entertainment Chen'in evlendiğini ve bebeğin 7aylık hamile olduğunu yalanlamış? Sm Entertainment madem gerçekleri söyle bebek kaç aylık? Ne zaman evleniyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru
Exo grubunun üyesi olan Chen (Kim Jongdae) bugün 7 aylık hamile olan nişanlısı ile evlendi, Peki ne düşünüyorsunuz?
Exo artık çoluk çocuğa karışsın diyoduk iyi oldu. Bebek 2 aylıkmış, bugün nikah değil aile yemeği gibi bişi varmış. Düğün tarihi belli değil henüz. Darısı diğerlerinin başına 🎉
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evleneceği ve kızın hamile olduğu dışındaki tüm söylentiler yalandır. Ne kaç aylık olduğu belli değil ne de herhangi bir etkinlik olduğu belli değil. Eveet çook mutluyuum halaa😍🎉
Zavallı Kim Jongdae Bir yanım üzülmüş olsa da bir yanım mutlu üzülmemin sebebi ise sasaenglerin Jongdaeye ne türlü şeyler yapacaklarını kestirememem yaklaşık 3 yıldır EXO-L'im ve Exonun sasaengler yüzünden neler yaşadıklarını biliyorum. Bu haberi alır almaz aklıma ilk gelen şey sasaenglerin Chen'in gruptan ayrılması için Chene ne kadar fazla küfür edecekleriydi. KİM JONGDAE'i KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugün büyük gün SM Entertainment'ın açıklama yapmasını bekliyor K-Exol'ler eğer açıklama gelmezse protesto yapmaya başlayacaklarmışlar
Kızı bugün doğdu.. Çok sevindim ancak içimde tuhaf bir huzursuzluk var öğrendiğimden beri kötü şeylerler olacak gibi hayırlısı olsun bakalım ilerde nasıl olaylar bekliyor bizi zıbab ıvjj
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Exo grubunun üyesi olan Chen (Kim Jongdae) bugün 7 aylık hamile olan nişanlısı ile evlendi, Peki ne düşünüyorsunuz?