En çok beğendiğim filmlerini liste halinde sunayım en iyisi. Bakalım benim beğendiklerimi sen de beğenecek misin :)
Jake Gyllenhaal En İyi Filmleri
1-) Gece Vurgunu (Nightcrawler) Jake bu filmde Lou Bloom adında hırslı, kariyeri için her şeyi yapabilecek olan bir karakteri canlandırıyor. Lou Bloom şehirde gece vakti yaşanan suçları kamerasına çekmeye başlıyor ve bunları haber kanallarına satıyor. Tabii kısa bir sürede gece muhabiri olarak işe alınıyor. Ya adam tam bir sosyopat. Düşünsenize yerde öldürülmüş bir insanın bedeni yatıyor ve Lou Bloom o insana duygusuz bir şekilde bakıp nasıl iyi bir iş haline çevirebilirimin hesabını yapıyor. Gerçekten gerilim filmi seviyorsan ideal bir film. Sosyopatlığı en iyi anlatan filmlerden. Jake Gyllenhaal film listesi arasında ilk üçe girer.
jake gyllenhaal filmler
2-) Yaşam Şifresi (Source Code) Gerçekten çok iyi bir bilimkurgu filmi. Şöyle kısaca anlatayım. Siz de hak verecekseniz bana. Jake Gyllenhaal bu filmde Colter Stevens adında birini canlandırıyor. Bu adam devlet tarafından özel bir kod sayesinde yaşanılan faciaları önlemek amaçlı yaşanmış facialara geri gönderiliyor. Ama faciaların sadece son 8 dakikasında orada bulunabiliyor. Son görevi de 8 dakika sonra patlayacak ve içi insan dolu olan bir tren ifilak etmeden önce bombacıyı bulabilmek. Aksiyon severleri bu filme davet ediyorum :) Jake Gylleanhaal filmleri arasında en iyilerinden kesinlikle.
jake gyllenhaal en iyi filmi
Jake Gyllenhaal En İyi Film Listesi
- October Sky (Ekim Düşü) - Zodıac - Brokeback Mountain (Brokeback Dağı) - Lovely & Amazıng - Donnie Darko - End of Watch (Tehlikeli Takip) - Prısoners (Tutsak) - The Good Girl (İyi Kız)
Bu saydığım filmleri izle. Asla pişman olmayacaksın. Gerilim, aksiyon türlerini seviyorsam Jake Gyllenhaal filmleri kesinlikle sana göre.
En İyi Cevaplar