Fragmanı güzel buldum büyük ihtimalle ilk bölümleri düzgün olur ama sonra her dizi gibi bozar. Oyuncuları da iyi görünüyor. Özellikle Suskunlar dizisinde performansını beğendiğim Murat Yıldırım başrolde Ramo karakterini canlandırması ilgimi çekti. Sizce bu dizi izlemeye değer mi?
Bazı görseller:
Bir adana dizisi Ramo! Adanayı dizilere konu yapan sebep nedir?
Adana'da bol kavga var çünkü. Sıcak havada en çok kavga eden olay çıkaran şehirmiş hatta öyle duymuştum. Olayları severler. Kavga bence en büyük sebep. İzler miyim yok
Ben adanaya gittim gördüm bol kavga görmedim. Bence siz de gidin görün ondan sonra yorum yapın hanfendi. Emin olun sehrin içinden geçen seyhan nehri bile ömre bedeldir. Dünyada venedik hariç kaç tane sehrin içinden nehir geçer?
Adanalılar manyak mi? Bir sehrin insanlarına önyargı ile edilmiş talihsiz bir yorum. Adamlar sizi mahkemeye verse hakaretten 6 ay yersiniz. Sizce adanalılar mi yoksa bu sözü söyleyen mi manyak? Kardeşim ne kadar adanalı tanıdıysam hepsi mert, delikanlı aslan gibi adamlardı. Hepsi vatanseverdi. Selam adanalilar
Adana akdenizin incisi Türkiyenin de 4. buyuk şehridir. Ben gittim gördüm son derece güzel medeni bir şehir. Ha sizin bir yaranız varsa onu da bilemem. Adana toprakları verimli, iklimi ve insanları sıcak bir sehirdir. Her şehrimizde olduğu gibi orası da doğudan ve suriyeden çok göç almış bir sehirdir.
En İyi Cevaplar