Selam filmkolikler, 👋 Madem bu gece yılın en uzun gecesi, hadi bir film önerin de güzel pazarı bir sürü film izlemek ile geçirelim. En uzun gecede neler izlenir? #Sydno21 Aralık en uzun gecede hangi filmleri izlemek keyif verici olur?
En Uzun Gece 21 Aralık tarihinde hangi filmleri izlemek keyif verici olur?
Cevapları biraz daraltmak adına film tarzınızı bilsek iyiydi. 😂
Wonder Woman son zamanlarda izleyip beğendiğim bir filmdi.
Bitince de Lucifer ilk sezondan başlayınca birkaç sabah olur herhalde. 😂
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhaba korku harici tüm filmlere açığım ayrıca ''gal'' çok güzel bir kadın izlemediğim filmi yoktur. lucifer, izledim şu sıralar ''Dark'' dizisini izlemekteyim bugün bir değişiklik olsun istedim.
Film isteyenleri gördüm, geldim! 21 Aralık'ın en uzun gecesinde keyifli filmler önereyim. Soğuk havaya inat, film keyfimize geçelim. :)
21 Aralık en uzun gece de hangi filmler izlenir?
Kışın en uzun gecesini bugün yaşayacağız. Bu gece izlemek için harika film önerileri vereceğim. Sizi sıcacık bir battaniye altında, kahvenizle önerdiğim filmlere bekliyorum.
1- Kuru Otlar Üstüne
Duygusal yoğunluğu ve etkileyici filmleri sevenler buraya! Hayatta kalmak ve umudu kaybetmemek üzerine bir film izleyeceksiniz. Bir öğretmen zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekliyor.
2- Hayat
Hayatın içinden kesitler göreceksiniz. Kendisine dayatılan, zorunu kılınan hayata karşı çıkıp evinden kaçan bir kızın hikayesine ortak olacağız.
3- Dolunay Katilleri
Gerilim ve aksiyon dolu bir gece yaşamak istiyorsanız önerim bu! Cinayet gizemlerini seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Kızılderili cinayetlerini konu alıyor.
4- Oppenheimer
Tarihin önemli bir dönemine ışık tutarken, bilim dünyasının derinliklerine yüreyeceğiniz film. Zaten bu sene sinemalarda gişeleri sallayıp geçti. :) Barbie 1, bu 2. Hep savaş içerisinde geçtiler. Mutlaka izlemelisiniz.
5- Napolyon
Tarihi dram ve epik savaş sahneleri açısından izlenecek güzel bir film. Tarihin en büyük liderlerinden birinin hayatına odaklanacağız. İmparatorluk filmlerini seviyorsanız izleyin derim.
En uzun gecemiz, en güzel gecemiz olsun. :) Sevgiler.
Gardaş KS ye takılalı berı ne filme bakuyırum nede baska bırseye , arka fonda ses gelıyor sadece. Su anda tv 8de azer baba calıyor 8de 8 programında vay beee
İzleye izleye bir hal oldum onu replikler ezberimde azizim, Daha farklı bir öneriniz varsa burdayım gece sabahın dibine vuracağım çok fazla enerji depoladım. :)
Bu yorumu sonradan gördüm 😂 interstellar, pixels, yalanın icadı, limit yok, aşkın gücü ( Robin Williams ), burada olan burada kalır güzel filmler bence ya da hepsini boşverip, herhangi bir Aamir Khan filmi de sabahı getirir 😂 zirâ her filmi 3 saat sürüyor genelde 😂😂