Spoiler ne bilmeyenler varsa da araştırıp öğrensin ne olduğunu vermeyin spoiler
Stranger Things fanları?
Spoiler ne bilmeyenler varsa da araştırıp öğrensin ne olduğunu vermeyin spoiler
Overrated bir dizi sırf abarttiklari için 2 sezon izledim. 3. sezona bakacak tahammülüm kalmadı. Ergen & çocuk dizisi.
Bana da öyle geldi nedense bilmiyorum aynı hissi en popüler animelerden biri olan Death Note için de yaşamıştım çok mükemmel başlayıp kötü bitmişti ve kesinlikle en iyi anime değildi izlediğim Stranger Things de aynı geldi ilk iki bölümde bakalım
Hatta Dark ile kıyaslayan insanlar gördüm Dark daha iyi diyorlar genelde Dark izleten insanlar
Dark izlemedim.
İlk 3 bölümde zaten sadece olayı anlıyorsun, sıkıcı gelmesi normal. Ama daha sonradan acayip güzelleşiyor
Olabilir ancak ilk iki bölümde çok tahmin edilebilir şeyler vardı klişe gerilim sahnesi doluydu hatta çoğu sahne daha sonradan değişir veya bu dizinin olayı budur bilmiyorum tabi ama en azından izlemeyi düşünüyorum şimdilik
Sezon finalleri her zaman sürprizli oluyor dostum, sen izlemeye devam et
Başta öyle geliyor ama sonra soluksuz izliyorsun. Sıkıldım diye 2 kez bıraktım ama biraz sık dişini efsane.
Bilmiyorum herkes öyle söylemiş sıkayım bari dişimi 😂
Hastasıyım ne diyorsuuuuun
Hadi ya o kadar mı diyorsun ben daha yeni başladım ama pek beğendim diyemiyorum izlemeye devam edeyim o zaman belki fikrim değişir 🙂
Ay ben bayıla bayıla izledim son sezon biraz beklentimin altındaydı ama ilk iki mükemmel
Son sezon kötü diye ben de okumuştum ama bilmiyorum bakalım ilk sezon bitince daha detaylı fikirlerimi söylerim
Cevap
1Cevap
İlk sezonu izledim sonra beklentimin altındaydı
Ben üçüncü sezonu kötü diye duymuştum ama tam bilmiyorum henüz oralara kadar gelmedim daha çok başındayım
"Tavsiyeye uyanlar, tavsiyeyle yaşarlar."
Yani
Hmm peki anlamadım ama neyse 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar