He bu arada,
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
:D

Suyu cikti cok guzel hareketler in.. bir ara rezalet oldu da apar topar yayindan kaldirildi vs ne guzel bu biyikli heriften de kurtuldu ekranlar derken yine cikti ortaya. Ki eski asil kadrosu gitti lezzeti de kalmadi. Ben sahsen yilmaz erdogan i ekranlarda gormekten rahatsizim. Malum bir sözde partiyle " bağı " oldugu fisiltilari dilden dile dolasir durur. Acikcasi bu yuzden soğudum. Belki sadece karalamak icindir ama.. bilemiyorum. ben A yi seciyorum.
İkisi arasında Güldür Güldür.
Ancak gerek espri kalitesi gerekse konu anlamında ikisini de beğendiğim söylenemez tam anlamıyla. Daha gündeme yakın skeçler olmalı.
Güldür güldür kesinlikle. Çok güzel hareketler 2 deki oyuncular çok acemice oynuyorlar ve skeçleri pek komik değil. Onun için güldür güldürr
İlla biri seçilecekse diye güldür güldür ü seçtim. Onunda kalitesi kalmadı ama.
son oy sizindi artık galip kesin olarak güldür güldür :D
tam 10-cu oy :D şansa bak.
Cevap
9Cevap
Çok güzel hareketler 2 de skeçler kötü. Oyuncularının da çok ekrana yakıştığını düşünmüyorum. Güldür güldür eskiye nazaran kalite artırdı ancak çoğu skeçte oyuncuların yeteneği kurtarıyor durumu. Yaptıkları doğaçlama hareketler ile seyirciyi alıyorlar onun dışında ciddi anlamda iyi skeç sadece çok güzel hareketler 1 deydi bana göre.
eskiden guldur guldur guldürürdü, artık güldürmüyor. öbürü zaten hiç güldürmüyor, tarzım değil.
su gelir gümbür gümbür, güldür bizi güldür güldür :D
İkiside çok güzel işleme tarzları çok farklı.. Biri birinci sınıf tiyatrocular ile oluyor diğeri amatörlükten yetişenler ile..
Seyirciyi aktif tutan programları tercih ederim. Yani Güldür Güldür'ü..
Güldür güldür,Çok güzel hareketlerin ilkinden de ikincisinden de daha güzel.
ÇGHB iğrenççç
Güldür güldür kötünün iyisi.
Türk komedisi yerler de bence
Çok güzel hareketler bunlar 2 gerçekten iyi güldürüyor. Güldür güldürse fıss hiç komik diğil ler şaklaban gibiler
Ikisi de değil. Çok güzel hareketler 1.
onların çoğusunu uyuşturucu yüzünden göz altına aldılar yalnız hapse girmediler, işte bu ülkenin adaleti bu işte. Ersin Korkut, hep Hakkariyle ilgili şakalar yapardı. Gerçektende Yılmaz Erdoğan ve Ersin Korkut Hakkarili bir Kürttür. Ersin Korkut, geçmişinde pizzacılık yapmış bir insan. Ve uyuşturucu yüzünden göz altına alınanlardan birisiydi 2010 yılında 2015 de yeniden alındı.
Doğrudur ama daha komik oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Özel hayatları hakkında fikir sahibi değilim..
evet çok ince espriler vardı. çoğu esprileri televizyonda yayınlanmadı, çocuklar için uygunsuz derecede küfürlü esprilerde vardı. Yeni çok güzel haraketler 2 dede karşılaştım böyle bir espriyle,
Çok güzel hareketler 2 Masterchef bölümünü izle, orda karadenizli Murat,
"sıkıldım" demek istiyor, yalnız karadenizli olduğu için "ı"ları diyemiyor ve si***ldim diyor.
Bunun üzerine yanındaki arkadaşı "ne?" diyor, Muratta ona "si**ldim" diye bir cevap veriyor..
Her zaman ÇGHB 1 2 3 4 ...
Bence hayır, çünkü Yılmaz Erdoğan yanlış yaptı. Eski ÇGHB 1 Oyuncuları,
"Hocamız (yılmaz erdoğan) isterse yeniden toplana biliriz (eskisi gibi yeniden bir araya gele biliriz)" demişlerdi.
Yılmaz Erdoğansa yapmadı yerine çoluk çocuğu televizyon önüne çıkardı. Gene ekranda eskiler ola bilirdi..
@businessz ilk seridekilerde çoluk çocuktu.
Güldür Güldür beni bitiriyo hele Naime skeçleri 😊
Naime hiçte komik değil abartılıyor bence
bu haftaki tam 100-cü görüşü sana yazdım :D
ya şuraya bir tolga çevik atsaydın
onuda sordum zaten :D Tolga Çevik mi, Şahan Gökbakar mı? ↗
bence ikisi de değil ya :d
Beni güldüren tek program "güldür güldür "
İkiside eşit derecede.
Güldür Güldür
Hiç birisi
Güldür Güldür iyi.
ÇGHB